Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lime bo racku za note 9
" Očekuje se kako će Galaxy S9 imati bolje pozicioniran senzor otiska prsta nego Galaxy S9. " hiiih
ovaj telefon za 2 godine izgubi vrijednost bar 1200KM. sto znaci prve 2 godine te kosta oko 2KM dnevno da ga nosis u dzepu.
planiram uzet note 9 ako bude imao dosta bolju kameru od s8plus
Po trenutnim glasinama kamera će mu biti ka kod S9+, što je napredak u odnosu na Note 8 i S8+, ali ostaje pitanje koliko se isplati mijenjati uzimajući u obzir da i sada i Note 8 i S8+ rade dobre fotografije. Kod Note 9 će poboljšati malo kameru, dodati rama i interne memorije za neke modele, unaprijediti rad S-Pena što nije rađeno godinama i to je to otprilike.
@antibiotik ako mislis da je S pen isti kao na prethodnim modelima onda ih sigurno nisi koristio
U HRVATSKOJ postavljaju 5G bazne stanice. Istra je vec pokrivena. Od iduce godine se ocekuje koncesija. A i 4G je upgradean na novu verziju. Dotad se u bih jedva uhvati 3g signal.
kad sjedim u kući na sred sobe nemam 3g, nego moram do prozora doći...