Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je imao LG, zna o kakvom se krsu radi.
ti si imao lg coockie garant gaha
@SchwabenMajstor Po kojem to kriterijumu je samsung najgori, iphone najomrazeniji, a LG najbolji...to samo ti znas.
Samo ne znam zasto se LG nije drzao dizajna G2-ojke, to je bio prelijep telefon
vidjet cemo
Kad dobijemo odstetu kirbas kupi nam po ovaj tAlefon da se qurcimo malo..
prevelik
Kako znas da je prevelik? Naime, povecao mu se samo ekran u odnosu na lg g5 sa 5.3 na 5.7 incha. Kuciste ce biti cak i nesto manje nego kod lg g5, sto se moze zahvaliti i novom formatu, 18:9. Po svoj prilici ce ovo biti odlican uredjaj i pun pogodak .
@bospos volim citati komentare ljudi koji se razumiju u ono sta pricaju... Thumbs up 👍
Ima li neko LG G4 Stylus kakav je ..Nudi mi ga jaran za 150€ jeli puno para nov telefon..
Jeste skup za te pare. Od G4 ima samo ime u nazivu sve ostalo je iz low end mobitela..
Južnokoreanci su stvarno majstori svog zanata, lg, i samsung, ponajbolji proizvođaći telefona ( imam g3 extra telefon)
--- ogrom,an ekran a dvije kamere otpozadi KAd se kod Korejanaca pojavi model SA TRI KONSTITUTIVNE KAMERE OTPOZADI i još bogatiji administrativni aparat nalik onom u BIH, javite pa DA KUPIM FORU !
TAkav se model je specijalno skrojen za BiH tržište, a zadovoljava i naprobirljivije KONSTITUTIVNE ZAHTJEVE !
@frka Nije toliko poznato ali Apple već odavno radi na implementaciji kamere obogaćeniom nacionalno- vjerskim aspektima sniamne scene, sa širokom paletom izbora za kupca. Pa ako na primjer slikate jabuku za hrvatskim prefrencijama na slici se javuka dounjiju diskrenoim brojanicom, križem i reklamom jedimo hrvatsko, tako da zavisno od unešene nacionalnsoti i vjere vaš novi Iphone vas nekid ostaviti pravilno nesumjerene ! Naravno u bošnjakom modelu i zrela jabuka je uvijek zelena itd !