Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fali tu opcija naštimaj rezultat i zaprijeti sudijama.
nece video
Kako sam vam već i komentarisao, nadam se da ste uvažili primjedb/ komentar na prvom tekstu pa je i stadion u Lukavici uzoran :)
Miodraze, Meho i Amire, vjerovatno citate komentare, pa pomagajte ime lige ceska liga, imena klubova ceski klubovi, godine igraca sve pobrkane, to treba biti tako? i najgore od svega, kad pokusam da udjem u svoj stari career mode izadje mi da je save file ostecen. Ima li nacina da ga vratim, i da izbrisem vas mod?
Jel ovo za PC ?
Za game boy
Trebali ste dodati mod gdje tim koji gubi dobije opciju da pozove navijace da bacaju baklje, cigle, sjedista i pocnu se tuci...
OPET hoće li u širokom biti preko 46 navijača? Ako hoće ne ljava patch.
Svaka cast momci,patch stvarno dobro izgleda,ali ima par bugova i nekih neralnosti..npr u career mode-u ne mozes mijenjati brojeve igracima..a sto se tice nerealnosti,malo je previse da Zeba(FK Sloboda) ima srednju ocjenu 80,i kosta negdje oko 10 mil,Berberovic srednju ocjenu 81 itd itd..ali sve u svemu svaka cast na trudu :)
da je za pes ok, nevolim fifu
fejld tu load video?
Moze li za xbox one ?????
Makar ovdje moze Sarajevo pobijedit Zelju :D
Kao na grbavici ?
Sarajevo prvak čest,dok on jednu Željo šest :)
Skinuo sam mod i moram pohvaliti momke da su odradili odličan posao. Svaka čast i samo tako nastavite. Upravo radim stream pa ako neko hoće može pogledati. http://www.twitch.tv/vedolinigaming
jeli moze da se skine i na ps3
Kad igram na low imam bht1 prenos :)
http://goo.gl/pEJm6L
šta ima Varea ispred Bajića.. svaka čast na trudu, samo trebali ste ovo nekad za FIFU 13 uradit dok sam još uvijek mogao pokrenuti igricu hahah
Imamo tako kreativnu i pametnu omladinu. Samo se pitam gdje bi nam bio kraj da nam ova posrana drzava to iskoristi pa ih podrzava i pravi lidere od njih u bitnijim segmentima drustva umjesto da im ispira mozgove sa ratovima i ostalim glupostima.