Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upravo se uclanih u grupu na fejsu \"...Jos samo moja BABA fali na fejsu... AH, EVO I NJE!\"
@Mrgud - u pravu si Mrgude i ja cu vala obrisati account a samo ne nam kako - ima opcija za deaktivirat al za skroz obrisati nisam nasao. A neki dan sam bas rekao - svi su po cijeli dan na facebook-u a kad koga zoves na kafu niko nema vremena.
to mrgude
tog fejsa mi je vise pun k..., upravo sam deaktivirao nalog...prijatelji iz inostranstva nek salju pisma, odgovaram na svako, a ovi ostali nek se jave na mob. pa da ko ljudi odemo negdje pivu da popijemo...ha ya :D