"Najgori prekid u 4 godine"
0
Facebook se izvinio zbog prekida u radu stranice
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda pao za sva vremena...zaraza prava...
Znaci MSN presto radt ??
kljajic- PIŠE SE IZVINIO(uputio izvinjenje), da se kojim slučajem IZVINUO to bi značilo da se savio. Sledeći put provjeri u pravopisu!
Najjeftiniji marketing ikad ... iskljuci stranicu i opet upali ... sve novine ce ovo nevidjeno cudo od \'vijesti\' objaviti. Ljudska glupost i svemir su beskonacni, no, za svemir nisam siguran.
Preporuka za Sa-x.com Napravite posebnu rubriku pod nazivom \"Facebook vijesti\" kao sto imate ovo scitech,politika itd.... Jer toliko pisete o fejsu da mozete posebnu rubriku uvesti...
Vidim ja sinoć naroda u gradu kolko hoćeš reko šta je ovo zar nas ima volko
ni sada ne radi...
Ma pustite supljake PAD FACEBOOKA sinoc se zove PARAVAN za nesto drugo. Saznat ce se sve. Pozdrav
Šećerbeg? hahahahahaaaaaaaaa OPLAKAH ;)
Vidi Šećerbega, nek si nam pustio fajsbuk
ne pise se izvinio...
evo ne mogu ni ja da se konektujem. ljudi, ovo je strasno. uzas!
.... ok
ebo vas fejsbuk
@ja..... da i?