Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam ovo ugasio prije 2 godine i nikad nisam bio rahatniji. Gubljenje vremena.
Kakva je aplikacija ovaj "Piterest" kako ovde pise? Za naruciti zvrk krompiruse ili sta?
Kanalizacija je najbolja društvena mreža.
A postali su obično smeće jer su izgbili prvobitni smisao. Odkako su počeli ograničavati tko od moih prijatelja može vidjeti moje objave i obrnuto ja fejs skoro i nekoristim više a i mnogi drugi se žale na isti problem.
prvo sam deaktivirao fejs prije pola godine, onda kad sam vidio da mi ne treba uopste, izbrisao profil u potpunosti. Imam Whatsapp za raju sa zapada i Viber za raju sa istoka (ja ne znam sto nasi ljudi vole viber a ne whatsapp). ovo mi je dovoljno. Cak ni insta ne koristim ali ga jos uvijek imam.
Gledo svet skupštinu rs-a.
Samo teoreticari zavjera ostadose na onom sranju od fejsa
Šta će nam društvene mreže xD
Dobar newsfeed i to je to
Па кад им је апликација смор. Ако не ураде нову платформу са неким иновацијама одоше они за пар година. ``Немачка привреда посртје због ово њихово уједињење, а богами господје и господо не цвета цветје ни у наше предузетје``...
Svako ko iole drži do svoje informisanosti i do slobode govora je odavno na telegramu
@Pisswasser Tvoj nick name najbolje opisuje tvoj komentar i tvoja umna dostignuća: otpadne vode tj kanalizacija