Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj sto ublehare ovi u fb od tolko bitnijih stvari koje trebaju mijenjati oni stilski nesto, isto ovi nasi politicari samo se bave beskorisnim glupostima
Facebook je postao inkubator stranackih botova sa hiljade i hiljade laznih profila najpoznatiji SDA bot Jasmin Mulahusein ako nesto napises protiv SDA uzme tvoju sliku i javno te ismijava sa ostalim botovskim profilima i to sve facebook dozvoljava.
Prije nekoliko mjeseci sam prijavio par komentara gdje ljudi govore o klanju Bosnjaka i ostale gnusne komentare i facebook samo kaze da se to ne kosi sa njihovim standardima. Od deset prijavljenih komentara sa najgorim izjavama mrznje zlocina niti jedan komentar nije uklonjen.
joj razlike, joj drasticne razlike
Drastično
Baš su ga izmjenali jbt