Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dernek.ba
Uvjek kazem, da se svaka vijest mora gledati sa svih strana da bi se znalo sta se namjerava sa tom vjescu postici. Ko fol su sad izbacili ovo o uzimanju podataka sa Facebook-a, a ko fol facebook nista nezna a oni to isto rade godinama. Ova vijest o kradji podataka je samo nametnuta da bi bezbolnije postavili zabranu o laznim (fake) vijestima i tako nastavili svoj prljavi posao. Ljudi probudite se i ispisite se sa tog facebook-a, sta vam on treba, kaznimo i mi njih tako.
Mogu oni sad izjaviti da hoce ovo ili ono, ali svima je jasno sta oni zapravo žele! Nastao je kraduci ideju, održava se kraduci podatke, nestat ce placajuci cijenu za to!