Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjetio sam ovo prije 3 mjeseca ba, trznuo se, mislio da su me zaposlili kod sebe...
AJmo okrenuti janje na mostu kod narodnog pozorista ?
Prvi bh. Web Browser Pogledajte: www.youtube.com/watch?v=jrGKETEtcmM Blog: www.fazila.blogger.ba
Ne razumijem ove glupe ljude, pa ovo je korisno za vas! -.-\'
MRZIM FACEBOOK,KORIŠTENJE INFORMACIJA BEZ SUGLASNOSTI OSOBE.
Samo da znate da vase poruke na FB uopste nisu privatne i da su veoma lahko dostupne policiji ili bilo kome iz drzavnih ustanova. Dovoljno je samo da zatraze i dobiju. Privatnost se narusava na najgori moguci nacin a niko toga nije svjestan. Nemojte ni slucajno o necemu ilegalnom pricati preko poruka na FB, ako ima osnova za sumnju na vas prvo sto ce se uraditi jeste citanje vasih poruka.
Baš me nasmija :) Hvala
a ja nemam timeline... sto cu sada majko milo.... kako promijeniti sve te stvari.. mislim da cu propasti.. mislim da mi je zivot ugrozen i mislim da mi nema spasa.. mislim da bih trebao okrenuti janje na nekom mostu... :-)
dobro ti mozes edit, meni ni to ne radi trenutno
Facebook i zene su najvece zlo danasnjice.
ma boli me karina sta facebook misli
janje
Mozda nismo primijetili a mozda nas normalne zaboli qrc za vama pacenicima sa fb-a, pogadjajte sta je od tog dvoje.
jeste, primijenio je ali odeš u About u sekciju gdje su mailovi, klikneš edit i promijeniš da li je pojedina adresa: - public/friends/friends of friends...only me (šta već hoćeš) - show/hide on Timeline Ja sam stavio da mi prikazuje Gmail adresu kao i prije a ova facebook adresa nije vidljiva eto, nema drame (novinarske)
nista vrijedno mi ne mogu uzeti
fuck off fb