Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Facebook veći od najveće države svijeta ? Bravo, koji naslov. Najveća država svijeta je Rusija a Kina ima najveći broj stanovnika.
To cista spijunska internet stranica,,,koja spijunira ljude ,,,,
Tužiti FB jer nema konstitutivnih naroda i zaštitu vitalnog nacionalnog interesa.
A šta je sa 500 miliona neprijavljenih kineza ?
Jes, a koliko ih ima na Fb što nisu prijavljeni? Što bi narod reko, na crno. Kina ima sigurno 300 000 takvih :-)
Bakir bi bio član predsjedništva
Ne razumijes sarkazam prijatelju. Pozdrav
JE LI SADA JASNO ČIJI JE PROJEKAT FACEBOOK...NEMOJTE SAMO OPET REĆI PA MARKOV ČIJI ĆE BITI... PA SAMO MALO BOLJE PROČITATE I ANALIZIRATE OVAJ DIO : ...imajući to u vidu, Facebook je "veći" od Kine, države sa najvećim brojem stanovnika na planeti, koja prema CIA-i ima 1,36 milijardi stanovnika.....eto pa se zapitajte šta ćete sada sa svojim slikama kada ih oni počnu ubacivatit tamo gdje vas budu htjeli ubaciti...pa se vi kasnije pravdajte izbjegavajte ucjene...samo bih volio da su tražili sve vaše podatke od matičnog broja,broja lične karte,kod na debitnoj kartici i sl....sva sreća da vam i to nisu tražili pa vi bi sve to unijeli koje ste ovce...beeeeeeeeee beeeeeee beeeeeeee beeeeeeee beeeeee.....jesu vas CIA-onisti uzeli i to svemirskim brodom a ne lopatom,da su išli sa atomskom bombom i svakom pojedincu prijetili tom atomskom bombom da se učlani on opet se ne bi učlanio, a ovako pa ajde vidi ima i onogi ovog što ne bi i ti i svi odoše,uživajte u javnosti a ne privatnosti koju nemate!
ne kažem da su svi pametni kao ja ,ali eto kada već spominješ,hvala na komplimentu....da su svi to znali ne bi se nakaćili na to sranje za bilo kakve pare...ali ima nas svakakvih koji bi sada sve svoje podatke obrisali ali ebiga posle fukanja nema kajanja...tako vam ni drug Marko ne prašta voli dolare lik...
druže dis1 nick govori o tome da je nešto gore(iznad) a ne odnosi se na stanje neke situacije!!!!