Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Instagram šerif mubarek olsun
Mnogi su bili na ivici suicida
Vratila se fb vlada forto može odahnuti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja zvao telemach 8 puta,rasplakao operaterku. Kad ono prvi put da nije do njih
hahahahahhahahahahahha🤣🤣🤣🤣
Tek sad vidim kolko me zena pozelila.
evo meni npr. svako jutro se digne
Nikakav kvar se tu nije desio vec testiraju narod da vide koliko je zaglibio u cyber svijet i koliko naroda ne moze bez ove tri djavolje aplikacije.
Generalna proba drugari
Jel se podigo klix?
Ja i?
ma ebo vam fb ig mater, ko da je ovo vrijedno spomena
Facebook i Instagram karcinom mentalnog zdravlja čovjeka. Dvije aplikacije koje kumuju brakolomstvu i prostituciji ! Jučer su dobili šamar besposličari, drkadžije i tatine cure. Posmatrajte malo omladinu kako se ponaša kad im se isključi voljena aplikacija, ne liče na sebe. To su pravi mentoli čovječanstva
Influenseri na aparatima
Dobro je da se ovo dogodilo, šta sve čovjek pročita, nije ni čudo da je havarija nastala
Malo ko koristi ali Telegram je najsigurnija aplikacija na internetu Definitivno
I kao što gledam ponovo ce likuše sa dopicnjacima i kablovima po instagram storijima kurcit se tatinim kljucevima uz pjesme mimi mercedes kako je nju neko sinoc j**o... Srecom izliječih se od kancerogenih aplikacija i osoba..
Facebook ugasio prije vise od 10 godina, koji tukmak jos to koristi..
da hoce ne raditi za sva vremena FB IG TIKTOK... osim wapp
Steta po nasu djecu.