Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitke, očekujem pljuvanje
Cestitke da, ali mnogo slicnih izuma je vec ugledalo svjetlo dana i nije se bas pokazalo kao trazena roba, pa je tesko vjerovati da ce i ovo biti nesto bolje. Mozda na kineskom trzistu i mozda za 2-3 000 maraka umjesto eura.
@dis3 očekujem pljuvanje od neznalica
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nista ja drugacije nisam ocekivala u komentarima nego nesto slicno onima na zenicane koji su napravili 3D printer. U ovoj zemlji ne valjas ni kao inzinjer ni kao doktor ni kao maneken ni kao pjevac, samo suti budi siv stopi se s masom, s guza na guz, s kafe na kafu, bacaj satre, skupi ekipu ocam' i pljuj po svemu...
Pa sta
De ba ne provaljuj se. Kupili ga za cvaju na ebay
daj ditetu od lego kockica če bolje napravit
daj ditetu od lego kockica če bolje napravit
Svaka čast, nadam se svjetskom uspjehu ovog proizvoda.
Bravo momce, kapa do poda ! Nasmijava me jedino druga slika, gdje se vi „fotograf“ na staklu, pravi profesionalac sa „ajfonom“☺️
Svaka cast, ovo je super stvar.Tamam kontam, sto bi mi ovo dobro doslo.Malo sam se okahrio kad procitah cijenu, al ka bude serijska proizvodnja valjda ce biti jeftiniji.Sretno Elvise.
Nadamo se sa će momak sa ovom inovacijom profitirati, vi lajavci pišajte I dalje uz vijetar
Svaka cast care, vrhunska stvar. Napravi da izgleda malo modernije i prodavat ce se na zapadu ko ludo.
aferim na kvadrat
Bravo majstore: Kupujem prvi primjerak!
Sve pohvale, ovakve ljude treba drzava da finansira.
Bravo MAJSTORE !!!
Evo sta cemo da vozimo i to na pedaljanje ako nastave ovi supci da podizu akcize
bravo Elvise
Dobra fora, makar je nesto drugacije od svakodnevnice
čestitam, inovacije i poduzetnistvo samo to imamo ....