Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajd da i ustase za nesto valjaju
@englez jao ja cu odmah sad da bacim sve svoje komunisticke rekvizite, ne mogu vjerovati da nisam znala da je tako, kako sam bila glupa ali sada kad nasa glupost vise ne bude prepreka sigurno cemo i mi imati najsigurniju domenu i deficit od 42 mld =)
naci cemo chmolja. onda ce biti gola zvijezda na youtube
vidi na tom youtube filmu, kako hrvati masu hrvasku pa americku zastavu.. kako su pametni, a nasi bosnjaci furaju tita i anti-zapadni anti-kapitalizam po sarajevox forumu zbog cega svak ko ima pro-zapadni text je bio dosad banovan od chmolja i zoom66 :D koji retardi coravi.
HRVATSKA!!!!!!!! Mi smo u NATO paktu! :) http://www.youtube.com/watch?v=lqq04gU8BjI yeah!!!!!!!!!!!
come on the irish hahaha