Pratite dijeljenje poklona
0
Djed Mraz zaobilazi Bosnu i Hercegovinu
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocemo dedzala , sta ce nam dedo mraz.
otisao u banja luku jer samo jos banjalucani vjeruju u djeda mraza i veliku srbiju :)))
bije tačna informacija da ne dolazi u BiH. Pogledajte mapu kretanja i vidjećete da dolazi u našu državu ali u Banja Luku, Sarajeva nema jer mu je Azrija sa svojim trupama pripremila protuzračnu odbranu... Ali ako bolje pogledate on ce svratiti i u Istambul, zatim u Cesme pa ide u Alzir i Libiju na Bliski istok, tamo Djed mraz nije nepoželjan .... čudno zar ne?
Samo da se javim. Sinoć sam stigao, pokloni su pod jelkama. Čuo sam da ima još posla, zovu me ateisti u Sarajevo u nedjelju. Pa eto mogu, mada neznam kojim povodom. Svi me svojataju, a eto većinom me zovu Djed Božočnjak, al pošto su ovi u Sarajevu uporni ...
Pa ljudi budno prate sta baljezga imam Seric i njegova adjutantica i hrsuz arzija. Kad su vidjeli s kakvim idiotima imaju posla obustavili su program za BIH. Nista cudno.
Nije djeda mraz nego djed bozicnjak.
Zađto je Dedo Hidţro bolji od Djeda Mraza? Dijelovi Ekspozea Fuhameda Tilipoviăa Munje, upuăenog Ministarstvu vjerske policije Kantona Sarajevo, Đerijatskom opăinskom sudu za maloljetnike Kakanj, Međunarodnom forumu ĄBosna´ i Direkciji dječjih vrtiăa ĄEl Fatih´ iz Zenice o potrebi ukidanja antibosanske pojave Djeda Mraza i uvođenja tradicionalnog i antifađističkog Dede Hidţre... Izvaci iz poglavlja 4, paragaf 7 – ĄO izgledu i begovskim manirama Dede Hidţre´: Djed Hidţro ăe biti obuăen u zeleno, a ne u crveno kao ona Vlađina Djed Mraz. Razloge promjene boje nema potrebe posebno objađnjavati, jer je svakom patrioti dobro jasno zađto je zelena haljinka ljepđa od crvene. Crveno asocira samo na belaje – poreţeđ se na konzervu – curi ti crvena krv, pođeđ preăi ulicu – crveno na semaforu, na raăunu u banci si u crvenom, sudija na utakmici ti dadne crveni karton... svaki jad i ăemer je crvene boje!
pa sta vam je ljudi, deda mraz zna ko je u BiH najjadniji pa im odnio po smoki :))) da ih utjesi :D
DODIK ZAZELIO OD DEDA MRAZA PRIPAJANJE SRBIJI A DOBIO COKOLADU
ENO DODIK I DEDA MRAZ DOGOVARAJU KAKO DA DIGNU LOVU OD (ZRACNIH) (AUTO)AVIO PUTEVA (U) IZNAD BIH
JA LEVATA, OTISO U BANJA LUKU, HAHAHA KOJI GLUPAN!
hahah majku ebo doso u banja luku ne konta da je tamo poranio
Nemojte zamjerati redakciji portala. Stvarno je tesko zamisliti da su u istoj drzavi civilizovani, cisti i uredjeni evropski gradovi Zapadni Mostar i Banja Luka sa bliskoistocnom kasabom punom kriminala sarajevom.
Stvarno ste glupi vi sa srajevo-x....PISHE LIJEPO Banja Luka...il to vama nije BiH...moroni glupi...c c c c ... svak\' moze pisat svasta c c c
ovaj sto je pisao gore navedeni text, nije normalan totalno..... pa otidji dalobu na tu stranicu.......lijepo pise Bosnia and Herzegovina-Banja Luka..........eeeeee moj novinar, uhvati se lopate......