Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakvi srbi jaranu, oni samo znaju Serbo volan napraviti
Opet o idiotskim Amerikancima pricaju jos veci idioti. Ma ja,bacaju pare na tehnologiju da jednog dana mogu premjestiti ljude sa ove prenaseljene planete. To sto imate Mobitele,GPS, i ostale tehnologije koje koristite svaki dan uz pomoc satelita, nema veze. Nek vam onda vasi Arapi nesta izmisle kad vec imaju milijarde od nafte.
Kakvih stotina miliona, druze jedan let kosta odprilike 1.5 milijardu americkih!!!
Pusti te se tih nacionalistickih komentara... Glavna pouka iz ovoga je da dok svijetom vlada kriza, ovi pokazuju kako i dalje imaju para da se zaj.eba.ju po svemiru, jer ko zna koliko stotina miliona kosta ovakav projekat...
A kada će bilo koji muslimani napraviti nešto ovako?
Interesantan momenat na ovom videu je 5:48 kad se jasno vidi da se je odvalio komad od letjelice.. zbok slicne situacije je Columbia dozivila katastrofu.. Mada je njeno prokletstvo bilo sto je nosila prvog Cifu.ta u svemir..
jaranuu kaće srbi vako nešto napravit. Nikad.
\"Discovery je proizveden 1983. godine nakon Columbije i Challengera koji su izgubljeni u katastrofama.\" recenica je bezveze. hoce reci da je discovery proizveden nakon ova druga dva? ovako zvuci kao da je proizveden 83, nakon katastrofe ova druga dva (koja se dogodila 86 za challanger i 2003 Columbia).
ma ovo oni nama lazu...odlete par kilometara i onda na cugu negdje
Planeta Zemlja ce otici u historiju zbog amera, demokratije i kapitalizma..
Sifra za komentar mi je bila PORNw :D:D:D:D
Suze ronim od zalosti!