Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Xiaomi Notebook Pro ili Huawei Matebook
svi ovi znanci sto smatraju dell najboljim, nek samo vide cije su komponente unutra.. dell samo sastavlja kompjutere, malo toga oni i proizvode..
@Lazar Zoltan ...Maticna ploca i nacin ili sistem povezivanja komponeti nisu isti. Zato se losiji od Della kompjuteri pregrijavaju,budu nestabilni i sporiji sa vremenom
dell je smece
samo lenovo ;)
Tacno ali za vas koji nemate para da kupite Dell. Koristim Dellove kompjuter godina bez ikakve greske alii to nije za ljakse,. Dell su profisinoalni kompjuteri i koriste ga najvise firme.
@Dino Z buraz i7-7500U cpu do 3.50 GHz, 12gb rama ddr4, 2gb nvidia geforce, 1tb hdd, pa ti provjeri "imamol para" i uporedi taj svoj dell od 500km ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dell davno izasao iz mode