Idealan poklon
14

Dan zaljubljenih je ljepši uz novi Samsung sat ili slušalice iz ponude BH Telecoma

Samsung sat ili slušalice iz ponude BH Telecoma
Samsung sat ili slušalice iz ponude BH Telecoma
Dragi ljubitelji tehnologije i romantični parovi, Dan zaljubljenih se bliži i znamo da ste u potrazi za idealnim poklonom. Ove godine, iznenadite drage osobe daškom tehnološke magije besprijekornog stila - pametnim satom ili slušalicama.

Samsung Galaxy Watch6 ili Galaxy Watch6 Classic, kao i Galaxy Buds FE su neodoljivi darovi koji će izmamiti sjaj u očima, a u ponudi BH Telecoma Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic možete naći već od 1 KM mjesečno, a Galaxy Buds FE već od 7,09 KM mjesečno, za plaćanje na 24 rate.

Galaxy satovi posljednje generacije: Ljubav na prvi pogled

Poklanjanjem sata činite da voljena osoba stalno iznova misli na vas. Ovaj simbol moderne ljubavi omogućava da ostanete povezani u svakom trenutku.

Pametni satovi Galaxy Watch6 i Watch6 Classic su spoj sofisticiranog dizajna i vrhunske tehnologije, a ovim elegantnim poklonom nadopunit ćete romantičnu večeru ili svakodnevni izlazak. Naravno, ovi satovi nisu samo vizuelno dopadljivi, već imaju i niz funkcija poput praćenja zdravlja i kondicije.

Oni unapređuju svakodnevnu produktivnost, omogućavaju praćenje obavijesti, upravljanje muzikom, kao i praćenje zdravstvenih parametara, a sve to uz dugotrajnu bateriju i brojne opcije personalizacije. Uz Samsung Galaxy satove posljednje generacije vaša ljubav će uvijek biti u prvom planu.

Samsung sat ili slušalice iz ponude BH Telecoma
Samsung sat ili slušalice iz ponude BH Telecoma

Galaxy Buds FE: Melodije ljubavi u vašim ušima

Za one koji žele dodati melodiju svojoj ljubavnoj priči, evo elegantnog i upečatljivog rješenja. Uživanje u muzici, telefonskim razgovorima ili zvucima omiljene igre ljepše je uz Samsung Galaxy Buds FE pametne slušalice. S njihovim kompaktnim i ergonomskim dizajnom, pružaju izvanredan doživljaj slušanja, a baterija im traje do 30 sati, držeći korak s vašom dugom playlistom ljubavnih pjesama, podcasta ili videozapisa na društvenim mrežama tokom dana.

Treba li vam još razloga da izaberete idealan "Poklon za nju" i "Poklon za njega"? Više informacija o ponudi Samsung uređaja dostupno vam je na prodajnim mjestima BH Telecoma ili na web shopu na ovom linku.