Kontrola pomoći pokreta ruku
0
Daljinski upravljači postat će stvar prošlosti
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pa fkt ne kaki bre!!
ako vam se ne svidja portal, sta ga onda molim vas posjecujete????
kladim se da je ova vijest bila prije mjesec dana na sarajevo-x
@Skeptik, E moj jarane.. :-) Naravno da nece svi. TV ce prepoznavati \'gazdu\' uz pomoc chip-a koji bude bio uz \'gazdu\' ili onoga koji bute upravljao tv\'om. A jest kasnite sa vijestima sa-x..:-) Kad sam ja ovo studirao ima 10 godina..
Idealno zar ne? Razmislite bolje! Zamislite situaciju u kojoj par prijatelja gleda utakmicu na TV-u, padne gol i svi oduševljeno počnu mlatarati udovima. U tom trenutku, naravno, inteligentni televizor mijenja kanal na, recimo, španjolsku sapunicu... ha ha... Pitanje je, nadalje, tko će, kada se dokine daljinski upravljač, zapravo odlučivati koji će se kanal gledati. Ovaj će izum, čini mi se, neslavno završiti. :-)