Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moroni 700 samo u kampu, na svijetu je vise 9 miliona..
Cuvajte se vi proljetnog pravog virusa,a za ovaj cemo lahko.
Tako treba unistiti Mormonsku drzavu i univerzitet! Ebala ih drzava, isao sam ja u njihove osnovne i srednje skole, pobjegao cim sam mogao, to su ljudi da ti zgade zivot! Najbolje ih opisati kao retardi u crno bijelom filmu!
viroze i ine softverske bolestine funkcionisu po principu spojenih posuda kao medicinske nauke i farmaceutska industrija
Ako zatrebate pomoć oko ovih zajebancija, preporučujem SCforum.info - Security CENTRAL Forum i njihovu \"PC Hitnu Pomoć\" http://scforum.info/index.php/board,27.0.html Meni su pomogli...!!!
ako je toj onaj virus koji... copira filove i stvari foldere pod istim imenom onda to nije taj virus anyway kako vi naletite na sve to .... Mac rullz ;)
Nije nista 700, al\' ako se tvorac odluci da aktivira ostalih 9 miliona, oho nam se.
700 na univerzitetu ...procitaj malo pazljivije kaon..i ja sam fasovao ovo cudo ...da se srediti s Kasperskim ..a ima i na njihovoj stranici mali software ...KiddoKiller ..samo oprezno
to je manje od nisata :)
700 racunara xD pa to je nista xD
šteta. te male govnjive, pronaći i razbiti im i komp i oca i kuću,
i mene je shebo skroz ovaj virus, preko stick-a ga prenio...
a prodaja antivirusa raste :) :)