Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto bi neko upisivao osjetljive podatke u spijunsku spravu ?
Past ce mrtvih glava radi mobitela 😂
https://www.youtube.com/watch?v=unIkqhB2nA0 Evo koliko je zapravo dobar Face ID
Telefon je toliko dobar da cak i najokorjeli androidashi ovdje nisu imali srca da napisu "telefon je smece" kao sto to inace redovno rade. Pa pogledajte telefona!! Space shuttle bolan!
Svaki iPhone nakon Steve Jobsa je bio smeće. Svaki. I će uvijek biti tako.
Presao sa iphone na galaxy, rodio se.
Cuj nije dovoljna?! Pa bekani jedni neobrazovani znate li vi sta znaci da je vjerovatnoca za nesto 1:1000000? Sto se doticete tema o kojima ocigledno nemate pojma. Drzite se potpirivanja nacionalisticke mrznje po direktivama iz "stolnog grada" i slicnih mjesta jer vam to ocigledno ide.
I onda kažu iOS najsigurniji operativni za telefone. To samo ćorave Apple ovce i debili izjaviti. Nijedan operativni na svijetu nije siguran, pa tako i iOS. Ne budite glupi i naivni.
Nije najsigurniji al jeste najbolji os na svijetu
Sto tebe nisu zvali da im ti kazes kako stvari stoje i da nas uspiut nasmijes. Pa naravno da iOS moze biti najsigurniji operativni sistem. Biti najsigurniji ili 100% siguran nema veze jedno s drugim. To je kao da kazes da npr. neko vozilo nije nasigurnije u svojoj klasi jer ne daje 100% zastitu pri direktnom sudaru. Eto slican skener na Samsungovim telefonima se mogao "prevariti" uz pomoc fotografija. Znam da je tebi to tesko skontati ali barem pokusaj da se ne provaljujes neprestano.
hahahah eto vama je vazna sigurnost ljudi, a napravili ovo cudo da nas mogu kontrolisat