Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čeka se Darth Vader
Sistem s puno mana j puno vrlina,inace radni vijek oko 10000 sati,slabo se kvari i sa dobrim radarom ce i muhu u letu oboriti,s druge strane mal domet a po magli i kisi je neupotrebljiv.
Evropo brza si ko munja, do 2027 ce im Putin unistiti kompletnu energetsku infrastrukturu. I manje ozbiljnim laserima treba elektrana za napajanje, a za ovo cudo mogu samo misliti
Britanski laser bi mogao biti ruski cilj satelitskog oružja.
Postavis ogledalo na dron ili cekas maglovito ili kisovito vrijeme i toliko o tome.
mislim da si jedva prosao fiziku u skoli :D
Uspjeṣ̌no testiran kao i uspjeṣ̌no slijetanje na mjesec.
A trno4uzica bi se mogla sam probuditi
Ma rekli su Izraelćani da ovo nije pouzdano jer po lošem vremenu ne funkcioniše. Osim toga, kinetički projektil prolazi ovo, dakle obična artiljerija. Jeftin za ispaliti, skup za napraviti.
More i fortnajt čitav u Ukrajinu doć, džaba.
Gdje ste vi prije obarali?!
Znamo da je testiran.
Prije par mjeseci upalio se 'Vihor' svetog Pantelije na autoputu GTRS