Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake ce se pridruziti isto, ali iz trezora
Hoće li ova djeca vidjeti koristi od rudnika ''cobalta''?
Sistemsku pomoć Afrika ne dobiva. Niko nema petlje uhvatit se u koštac sa diktatorima koji eksploatišu ljude i dodatno zavijaju Afriku u još crnje. Why? Pa zato što humanitarci uglavnom i dolaze iz zemalja koje se obogaćuju trgujući prirodnim bogastvima Afrike. Svi oni dođu, uslikaju se sa pothranjenim siročićem u krilu, ostave jednokratnu pomoć i kući, dok ovi mučenici tri dana nakon posjete opet jedu zemlju i prašinu.
Bravo. Pored toga što je cinik Bill je i dioničar Monsanta, najvećeg proizvođača GMO sjemena kojeg on redovno donira Africi. Pored toga donirao je i veliki broj vakcina, u čiji je razvoj i sam investirao novac, a koje su usmrtile veliki broj djece u cijelom svijetu pa tako i kod nas. On je također, pored Monsanta, bio jedan od najvećih donatora za kampanju gdina. Bush-a koji je aktivno učestvovao u uništenju naše bivše države.
@OxygenRed http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/03/05/wikileaks-exposes-unholy-alliance-of-us-government-bill-gates-and-monsanto.aspx
http://www.glas-slavonije.hr/254154/11/Depopulacija-planeta-Zemlje-Zlokobni-plan-za-smanjenje-broja-stanovnika-iza-kojeg-stoje-svjetski-mocnici
Svaka cast
Veliki čovjek, velikog srca.
e stvarno mi ova vijest uljepša dan, nakon svih sranja koje su mi se desile..
Ti si meni car samo zato jer ti nije mrsko I zahmetli baviti se ljudima
Upravo tako. Drago mi, nek' ima čovjek para.
Evo sav sam se najezio od ove vijesti!!!!!