Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od nijagare do Njujorka tesla je zarulje palio bez zica isl... No s obzirom da vojna tehnologija ide obicno 20 godina ispred civilne za pretpostaviti je da vojska vec odavno koristi tesline izume
ne 20 nego 200
200 dolara za pizdariju? Zivjela uticnica!
@Frljoka1 Ti si samo je jedan od primjera "edukacije" kod nas, gdje se svako pravi pametan i misli da zna bolje od naucnika, najvise kad su u pitanju tehnologija ili medicina. Ovo se zove induktivno punjenje i radi na principu elektromagnetnog polja i prenos energije NIJE radijacioni, odnosno nema zracenja! Tako da ti steti u istoj mjeri koliko i najobicniji magnet ili elektromagnetno polje same Zemlje. Da je stetan kako vi internet strucnjaci tvrdite, ne bi niko dozivio ni 10 godina.
Najbolje živjeti pored trafo-stanice hahaha
ŠTA KAŽEŠ!?!? NE ČUJEM TEEE!!! PUNIM TELEFOOON!!!
Podsjetimo se da su mnogo bolji prenosi resursa na osnovama klasičnih parova konektora kao recimo: ključ-brava, penis-vagina, penis-čmar, vibrator-vagina, mrkva-stražnjica mrkva-vagina, ...
ajde sad rat ..izmedju zaostalih plemena di ste ......
Ako je 30 cm domet bežičnog punjača, onda to znači veliko energetsko rasipanje, nešto slično poput starinske radarske tehnologije. Ako punjač energiju emituje na sve strane, to je još gore. A da još nismo ni spomenuli mogućnosti opasne po zdravlje korisnika takve tehnologije čiji destruktivni aspekti mnogo zavise i od frekvencija radijacija.
FINANSIJSKI SCENARIO ZA DALEKOMETNE BEŽIČNE PUNJAČE JE OVAKAV: Na svaki dolar potrošen da samo jednom naeletrišete vašu bateriju, potrošite 99 dolara na rasipanje energije u prostoru.
AKO JOŠ I UBRZANO FASUJETE NEKU VRSTU KANCEROGENOG OBOLJENJA, ONDA JE JOŠ SKUPLJE: Za dozu lijekova citostatika ispljunete još 900 dolara... Tako se onaj trošak na početku samo jedan dolar, poveća na to da zapravo skršite previše mahnito 1000 dolara ... i onda se čudimo tome da u moderna vremena čak i djeca oboljevaju od smrtonosnih staračkih bolesti.
Bice rakova za 5 godina ko u prici...
PITANJE: Što se na bosanskom jeziku dobije kada se između PI i E ubace slova Č i K ?
Čentralni Komitet?
Pi = 3,141... e = 2,718 ... ... jebali Vas pi i e ...
... ali ako se između pi i e ubaci slovo t, dobiju se pite (zeljanice, sirnice, krompiruše ... a može i burek, ali onda je to pitac).
Uh, šta sve Pi može...
😂😂😂😂😂😂
@smiling. Isto ko ono kad te pitaju u Konzumu, imate li Piku? Okle mi ženo božja? Vidi mi brade :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
100 godina nakon teslinog prikazivanja bezicne energije ovi pacenici jos uvjek pokusavaju da to urade....
I to bezuspjesno. Do sad samo na 30cm mogu prenijeti.
@whey ...smjesno....tesla je bezicno palio sijalice na 2-3 km.....
Šta li nas čeka kad bude internet dostupan svugdje kao i puna baterija u svakom trenutku :O Ionako sve ode u k al uz ove "prednosti" ne mogu ni zamisliti budućnost
@praznaprica Sta, uci u kafic i s nekim nepoznatim uletit u kakvu prici?
Pa i dan danas se to desava, samo ne u velikoj mjeri. Hoces da kazes da je lose sto imamo razvijenu tehnologiju s kojom imamo mogucnost komuniciranja sa prijateljima bilo kad i bilo gdje? Jednostavno je za ne povjerovati kako ljudi mogu da pljuju po tehnologiji i da kritikuju mobitele, te izvanredne naprave koje ti daju toliko mogucnosti, koje si prije 50 godina mogao samo sanjati.