Mono Apple
44

AT Store otvara redizajnirane poslovnice u Sarajevu i Banjoj Luci

AT Store
AT Store
Nakon 12 godina poslovanja AT Store poslovnica u Alta Shopping Centru u Sarajevu otvara vrata kao Mono Apple Authorised store sa potpuno novim izgledom i dizajnom. Svečano otvorenje održat će se 30. novembra u 17 sati.

Poslovnica u Banjoj Luci nositi će isti program, a svoja vrata otvara 2. decembra u 10 sati u Delta Planet.

Novi redizajnirani prostor prostire se na preko 119 m2, uz noviju i savremeniju podnu keramiku, novi način osvjetljenja, staklene portale, redizajnirani namještaj, savremenu customer table podršku gdje je moguće dobiti savjete za migriranje podataka sa starih uređaja na novi, savjete i trikove za napredne Apple korisnike te pomoć za iCloud i druge vrste usluga za kupce.

"Vjerujemo da je otvaranje prve Mono Apple Reseller trgovine u Banjoj Luci za nas i kupce samo početak i da će nam budućnost donijeti nova iskustva u maloprodaji i većem broju kupaca", izjavio je manager AT Storea Delta, Marko Panić.

Novi redizajn

"Ne možemo sakriti oduševljene zato što u Bosni i Hercegovini donosimo novi koncept trgovine Mono Apple Authorised Reseller. Oduvijek smo nastojali da iskažemo svoje prednosti domaćem tržištu i sada smo se unaprijedili renoviranjem dvije nove trgovine, čime smo povećali ukupan broj Mono Apple Authorised Reseller trgovina u BiH na tri", rekao je izvršni direktor kompanije Admir Tursum pa dodao:

"U otvaranje AT Store polovnica je investiran ogroman napor kompletnog tima. Ovim putem pozdravljam veliko i predano osoblje koji su se maksimalno trudili da kupci dobiju uzbudljivo iskustvo kupovine i novi nivo usluge. Ponudit ćemo inovativan koncept sa novim dizajnom i većim prostorom, a visoko educirano prodajno osoblje će osigurati novi nivo korisničke usluge i iskustva. Novi dizajn i nova era za AT Store."

Poslovni korisnici

"Obavještavamo naše kupce da od naredne sedmice svečano otvaramo i nove prostorije za poslovne subjekte ili B2B, kao i besplatne AT Store radionice u poslovnom centru Unitic u Sarajevu. AT Store je i ranije stavljao naglasak na pružanje usluga malim i srednjim kompanijama, ali početkom nove godine je planiran koninuiran rast u B2B segmentu", izjavila je Emina Bećirbašić, stručnjakinja za razvoj poslovanja kompanije AT Store.

Uz mnogobrojne goste iz svijeta politike, filma, muzike i drugih sfera kulture, novinara i TV snimatelja, prisutne će zabavljati DJ uz svjetske muzičke hitove, kao i prateći korporativni video "AT Store in pictures".

Svečanu ceramoniju otvaranja će moderirati Maja Čengić u Alta Shopping Centru i Dajana Balaban u Delta Planet. Planirano je da crvenu vrpcu AT Storea Delta presječe gradonačelik Banje Luke Draško Stanivuković i na taj način označi početak rada prve MAAR poslovnice u RS-u.

Na crvenom tepihu u Sarajevu će se pojaviti i član predsjedništva FBiH Željko Komšić, a koji će svečanim rezanjem vrpce započeti novu eru za AT Store. Podsjećamo, Željko Komšić prerezao je vrpcu i tokom otvaranja AT Store poslovnice u Sarajevo City Centru 4. juna 2022. godine, a koja također posjeduje licencu Mono Apple Authorised Reseller.

AT Store vas poziva da posjetite nove trgovine u Sarajevu u Alta Shopping centru i Banjoj Luci u Delta Planet i testirate Apple uređaje. Novi koncept prezentacije uređaja pruža sasvim naprednije iskustvo, jer sada kupci imaju mogućnost na mnogo većem broju demo uređaja testirati sve performanse iPhonea, Mac računara sa novima M3 čipovima, iPada i drugih Apple uređaja i originalnih dodataka.

Za više informacija posjetite www.atstore.ba.