Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja je u obliku baklave
Tepsijasi udaraju glavom od kupolu I bacaju se sa ivice svjeta u delirijumu..
@jo008 Pardon, ne bacaju se sa ivice jer tamo nemogu, nedaju im naoruzani pingvini koji inace brane pristup...
fotoshop
Jbeo te ali čadi ko golf kec
Kako samo malo treba covjeku da ukljuci svoj mozak i pogleda realnost oko sebe i shvati da je svoj cijeli dosadasnji zivot zivio u lazi i zabludi,i da si sve sto si ucio u skoli u vezi fizike,geografije bilo pogresno,a nisi ti kriv,kriv je sistem.Od malih nogu ucis da je Zemlja globus,da postoji gravitacija,da je covjek bio na Mjesecu,da postoje sateliti,da Zemlja kruzi oko Sunca abnormalnom brzinom i da se vrti 1600 km/h oko svoje ose na svom putu.
Naravno, nema gravitacije... Zato si ti high..
@Prijedor Rekao profesor zakljucit ce ti vecu ocjenu ako uradis seminarski pa slagao? Kolegica rekla da nije uradila zadacu da ne prepises? Mora da ti je zato citav zivot laz i zabluda. 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bez validnog dokaza mogu da pricaju sta hoce,e sad ako si ovca ti ces automatski bez realnog razmisljanja tu laz da prihvatis.
... Nema vama pomoci
E hebi ga ja mislio on ce video kameru u ruke pa da nam snimi da vidimo kako to izgleda nasa vrteca sibajuca lopta Zemlja odozgo sa ISS.Sve je fejk i nevjerovatne gluposti NASA,obicno u to vjeruju oni koji vjeruju da je covjek bio na mjesecu i oni sto vjeruju da je Zemlja lopta.Tako su ucili u skoli,sve sto im kazes ili ponudis u to vjeruju.Veoma zabrinjavajuce.
@Prijedor Glupane, Soyuz je ruska raketa.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Eto dokaza da je zemlja ravna
Gdje je onaj glupan što čeka i stavlja “😅” na svaku vijest o svemiru
@SeksualniKrkan Eno ga igra fudbal sa tepsijom, kaze lopta je ravna, sve je to zavjera fife I CGI...
ELVIS JE ŽIV ! :(
Treba vjerovati slikama, najbolji dokaz do sada, svaka im cast 😅
@secondton0ne jos nisi shvatio da si na ignor, nisi interesantan, a ujedno si i dosadan. Gledaj crtani i uzivaj i usput natackaj koju zvijezdu, previse je crnila 😅
@secondton0ne 😅 svaki put nasmijes covjeka svojom inteligencijom, hvala ti. Sve te vase argumente poznajem bolje od vas par naucnika ovdje, ali to opet nije dovoljno, zbog poznavanja tih argumenata i mislim sta mislim. Kazem ti dodaj malo zvijezda, nestale su i sa sunceve osvijetljenje strane i sa neosvijetljene, nestale su. Hajde mozda ce se pojaviti 😅
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
kazu brnje lazu vas da je zemlja orkugla!!! pu mamu vam hebem nenormlanu.....!!! ali imaju oni svoje teorije zavjere,i samo cekam debila jednoog da napise svoj naucni argument!!!
i da nadodam:sta ocekivati od covjeka koji u 2018god misli tako??? od njega se nadati i da nekog nozem napadne na ulici,ipak ljudi imaju malo drugacije poglede na svijet!!
@SVIsMou5deka Koji crni naucni argument, Tepsijasi ne znaju ni sta je to. Najludji su kad spominju "istrazivanje", a onda ti daju link tamo neke budale koje ne zna ni pricati, a koja proljeva vodu na kosarkasku loptu i to nazivaju argumentima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ona sama, a njih dvojica. 6,5 mjeseci eksperimentisanja :-)
Mujo iz Kaknja izumio letecu sjedalicu