Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni sedmica jos fercera regularno
Ma iphone je def najjaci telefon cak vidim da se ljudi na 6 ticu jos uvijek ne zale ;)
odes za ove pare na kraj svjeta budes 20 dana sluze te kao Titu a ti taj odmor pamtis do groba...a ovaj mob neces pamtiti vise od dvije god
To sto kod nas godinu dana treba radit za ovakvo nesto samo govori o nama, a ne o Appleu. Ovcicama das malo da napasu i njima dosta, samo nek ne puca.
Dadneš 3.000 maraka na ovo precijenjeno smeće i sutra nemaš za hljeba jest. Bravo Apple, dok je debilnih ovaca, biće vala i vune.
3 hiljade maraka XS Max. Ccc majko mila...
iPhone = iDiotizam Dok je ovaca bice i vune. Note 9 i S9+ su s aspekta funkcionalnosti institucija za ove telefone, a i oni bi mogli cijenom dole. Da ne spominjemo Huawei P20 Pro i slicne uredjaje koji kostaju pola ovog iznosa koji se daje za XS Max.
Ja jos gonim 6s nepada mi napamet noviji model dok ovaj ne eksplodira
vidi se po pismenosti da si pravi iPhone korisnik..
Ma sta mi kaze?? Da li te neko pitao za misljenje lektoru? Jebe mi se za gramaticke greske i tvoje misljenje.
Sta ima staro na novom ?
Ja ga juce kupio