Komentari (421)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i za ovo mi dodje notifikacija? pa nije smak svijeta...
Samsung S8 izmislio ljepotu i snagu za ovaj telefon.
i ja sam mislila bogtigapito kakva sada vijest kada "pametni telefon".......i ovaj je pametniji od mene nemerem mu nista..................i ne zelim nista naprednije........
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Apple je izbacio dva nova telefona. Jedan od njih je iphone X koji ima integrisano prepoznavanje lica (ID face). Međutim Apple-ov tim stručnjaka nije predvidio veliki problem koji ce biti prisutan na Balkanu... tj. ukratko: " stavila telefon da joj se otključava na prepoznavanje lica, skinula šminku i sad ga nosi na dekodiranje"
Cuj prisutno na Balkanu? Sta onda ako nije stavila sminku? Stvar ocitava sa ili bez sminke.
Osim toga, telefon ce imati normalan kod sistem za otkljucavanje kao alternativu face id. Prema tome, ne mora nisiti na desifriranje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Realno, ništa inovativno nema, čak šta više - kasne za ostalim vodećim android telefonima što se inovacija tiče. Gledam i slušam onog prezentera juče, kao da predstavlja telefon od meteora napravljen.
iphone= porez na budale s lovom...
Telefon za bogate i kompleksase. Prvi kupuju jer im se moze a drugi jer se osjecaju sretniji kad ga izvade u javnosti i misle da im se ljudi oko njih dive i misle da oni imaju para. Price oko nefluidnosti androida su ciste gluposti, ali lakse se pozvati na to nego priznati "imam komplekse, osjecam se inferiorno u društvu s tel od 200 eura, treba mi nesto skupo za moje mentalno zdravlje"
Ma tesla smartphone zakon, kakvi ovi jabučari i oni korejci😁😁😁😁😁😁😁
Opaska autoru naslova....Ovo jeste najbolji od Iphona,ali nije najmocniji smart telefon. Daleko ispod Galaxy 8 i Note 8...Volim Apple, ali treba biti realan i upucen u trend, pa onda odluciti postaviti naslov.
Zar nije bitnije u zivotu da covjek bude ziv i zdrav?
Nisam znao da moras zrtvovati zdravlje da bi mobitel kupio???
glavna vijest u siromasnoj drzavi ..san o novom iphonu
Mozda najskuplji, al ovo je daleko od najmocnijeg. Iskopirali su Samsung maksimalno... 1.dizajn - ekran je edge to edge sa zaobljenim kutevima, okvir kucista identican, polirani aluminij - bas kao na s8, uklonjena home tipka.. 2.amoled display.. samsung ga ugraduje od galaxya s1 a ovdje ga prodaju pod zlato.. znaci osim ekrana, izmedu iPhona X i iPhona 8 nema vise ni jedne bitne razlike koja bi igrala ulogu u 300 dolara visoj cijeni
3. bezicno punjenje... samsung to ima vec nekoliko godina.. prakticki demode I sve to ce opet vjerni govnari platiti samo da se vidi da se nosi najnovji iphone iako je samsung ljepsi, bolji j puno pametniji telefon.. pozz svima
Samsung na aparatima !!!! :) :)
I nije baš. Dovoljno će SAMSUNG zaraditi na dijelovima koje je proizveo za ova iPhone...
@solitudare Radi se o tome da je ajfon merccedes a samsung ce uvijek biti bmw...
Isti ko kod Pipuna...
Ko može neka sebi priušti i uziva, sva ostala pametovanja su totalno nepotrebna, za takve je J serija od Samsunga.
sad će bošnje dizati kredit za ovo s platom od 600 maraka
Pa u čemu je problem? Za Note8 se ne moora dizati kredit? Svakom svačije.
Problem je u komplexima, digne se kredit 10.000 KM za Golf 5 da svijet vidi da se ima, a u kući se jede pašteta. Imam mobitel od 30 KM, GRAS-ovu mjesečnu od 12 KM i živim sasvim solidno.
2013 BlackBerry Z10 sa BB10 OS ima swipe up and right, swipe left and down, nema home screen button. Nemojte biti glupi I nasjedati na reklame.
Savrsenstvo
1159€ pretjerivanje...8+ i nekako cijena, al sa ovim Xomsu pretjerali
Ma opcenito su im telefoni skupi,a pogotovo iphone X..jos malo namirim i uzmem sebi auto! :D
Apple ne postavlja cijene po BH trzistu, vec po Americkom. Sto znaci da je namjenjen stanovnistvu cija je prosjecna plata 48 hiljada dolara godisnje, a ne nasih bijednih 10 hiljada maraka godisnje. Kod njih prosjecno je zaraditi 800 dolara sedmicno. Sto znaci da ti ovakav mobitel za 8 dana zaradis.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)