Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte samo prepisicati, okrenute nekog telekoma i provjerite jel i kod nas to vrijedi, koliko kosta u BH telecomu zamjena baterije. Pa to bar nije tesko i traje 5 min
Vrijedilo bi kod nas da je Apple ovde, a koliko bi Telekom tu naplatio vjerovatno skupo. Tesko je doci do Appleovih baterija, dosta ih je na internetu fake iako se prodaju pod OEM. Da je Apple u Sarajevu, i mi bi imali zamjenu baterije za 30$ a ne fakin 90 i nešto maraka u AT Storeu ili Meklineu koji su jel ovlasteni serviseri u BiH pa mogu dizati cijene u nebesa.
120KM, moja rodica nedavno uradila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VW Diselgate Aple Baterigate
al ovaj epl pljacka ovce
cuj 90 dolara cijena hahahha realna cijena 20 KM
3 4 4s su vec na groblju. Sad je vrijeme za 5 i 6 da sjebu sa updjetovima.
Pa svi od 3-6 imaju pravo na ovaj popust , 7+ ne !
Imas dobru bateriju, oni ti je syebu i onda ti ponude novu hahhahahaa. Ovi postali gori od VW, mi smo kao najbolji i handrimo vas kako zelimo a vase je da placate onoliko koliko mi hocemo.
Oni ga usporavaju da bi se kupio novi , jer starom nije problem toliko baterija koliko sporo obavlja radnje.
A sta to znaci za korisnika u BiH? Informacija od novinara nije na odmet, a mislim da nije do iste tesko doći
Pa i jeste bio problema sa usporavanjem.Dobro ste nasli caku
Kako se pokusavaju izvuci na podmukao nacin.Eto vam tamo vasi Iphoni
Hebote priznali da su zahebali narod pa ih sad opet gule. Nova baterija kosta mozda15 dolara plus njima jos 15 u sicar. Da ih hoce kazniti koju milijardu
A koliko je ta baterija kod nas?
@Pixy kod nas nema autorizivanog prodavaca. iphone to radi iskljucivo preko telekom operatera sve ostalo ubleha.
Samsung na aparatima