Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se javim i demantujem ovo sto je napisano, crni nosim po danu a bijeli po noći, da se bolje vidi kad ga izvadim pred rajom.
salmir kaplan ima 2 jedan beli a drugi crni beli nosi danju a crni nocu
ANDROID ForevER EVER
Monopolisti, apple jeste dobar ali ne i najbolji. Pređite svi na android koji koriste većina proizvođača mobilnih aparata i direktna je konkurencija appl-u. Nokia će da propadne jer se ne drži budućnosti misli da će sa simbyan moći nešto, a u stvari zadnja im je šansa da prihvate android i krenu naprijed.
kaplane ne ljuti se na covjeka koji ti je k...svi znamo da imas wireless,nemoras ga naovako ruzan nacin koristit...i nema on 3310 nego madzarsku kopiju 3310:)
bravo majstore :) samo zato sto si ti jadnik koji nema 2 km u padze ne mora znacit da nema niko :) ali u skladu s tvojim IQ i mentalitetom (pacenickim) razumijem te nekako...ali sam si kriv sto si jadan :) aj ti malo na svoju nokiJu 3310 i igraj snake :)
Pa jbt u jeftiniji je Iphone u swizarskoj nego u bosna
dumb, dumber, iphone owner!
jeftiniji su zbog radijacije iz japana
U BiH ce idalje biti na cijeni, mozda ga i poskupe, posto smo mi puni ko brodovi.
Ja sam S. Kaplan i ja imam wireless