Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Znaci Apple je običan siledzija koji krade tuđe ideje i prodaje pod svojim imenom.
"Apple je ranije tvrdio da je Qualcomm previše dramatičan kada je riječ o patentima." Ma nije valjda, Apple?
Android, I’ll be back. Soon.
Haha a ne daju huaweiju u ameriku.
Protiv Kineza, i njihovog ogromnog broja stanovnika, niske cijene usluga, i razvijenog IT sektora uopste, tesko da ce se jos dugo moci opirati... Vise je problem u mentalitetu DAJ BA, NE VALJA MOBITEL TAJ, KINEZ GA PRAVIO...
Niko se kineza nije nanosao.
@Movie Kinezi imaju najbolji telefon, bolji i od samsunga, to je huawei p20 pro, zbog toga im ameri nedaju trziste jer bi zgazili apple i samsung.
A jel, a kad je dovesti Huawei u Ameriku, opšta panika nastaje počev u Apple-u pa nadalje. Koja prevarantska bagra u ovom Apple-u radi to je nevjerovatno.