Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iOvce vec spremaju vunu da ih oderu :P xaxaxa
Jedva cekam da Microsoft izcabi svoj premiun uređaj to ce biti strasan geđet i sigurno ce biti bolji od iPhone-a i SAMSUNG-a jer po svemu se vidi da ce WINDOWS 10 donijeti novu revoluciju u svijetu racunara i mobitela.Jedva cekam decembar da Microsoft pokaze ko je gazda!
Svaka aplikacija izgleda 5 puta ljepse na ios-u. ios je toliko savrseniji da ne stopa ni na iphone-u 4 starom sto godina. A od svih android telefona, samsung je najbagljaviji. Zaledi mu kamera, ubaguje se app za pozive, moras fabricki nov telefon rootati da ga dovedes u red... Poredjenje samsunga sa iphoneom je isto kao poredjenje celerona sa i7-micom sa SSD diskon bukvalno.
Meni je bgm i moj Sony dobar
https://www.facebook.com/pages/Cialdissima-BiH/322663204588967?fref=nf
Samsung je TITO među telefonima
Gledaj hejtera sto su udarili po minusima krivo im sto mi sa SAMSUNG telefonima za njih predstavljamo SCI-FI hahahah mogu da crknu ali mi nismo zaostali kao iOvce :P
Alien, ti stvarno imas ozbiljan problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iPhone 6 je dobar telefon daleko od toga da nije ali na njemu mozete raditi jako malo stvari koje mozete na SAMSUNG GALAXY S6.Brzina iOS je u njegovoj lahkoci i dobroj optimizaciji ali to i nije nesto wooow jer kad shvatite da funkcije na iOS 8 su jednake funkcijama na Windows 8.1 samo sto je WP malo brzi od iOS. Tako da je Android u SAMSUNG-ovoj izvedbi najbolji OS po svemu sto mozete sa njim raditi.
kada će " slučajno" procuriti slika iPhone na društvene mreže??? hahaha
Iphone je veoma kvalitetan telefon,ali ove godine Samsung je zakuco' sa s6 i s6 edge verzijom ;)
Gledaj sto ti pačenićki hejteri pucaju minuse. Šukno si im ga brate među guzove :)
Nakon iskoristenosti memorije od preko 80% android zakuca...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)