Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji mazlum je sastavljao ovu listu da ne ubaci LG Optimus 2x kao prvi dual core telefon a ubacuje ni po čemu bitni Nexus 4..... Ili kaže Note 2 začetnik phableta.....Note DVA....pa valjda je sve počelo sa Note 1 To isto da kažeš Golf 2 je prvi proizvedeni Golf....
Cuj sasvim nebitan Nexus 4, ocito ne poznajes taj ure?aj.
optimus 2x je očajan mobitel bio, jedan od najvećih promašaja, nikad se nije nametnuo. Nexus porodica uvijek najbolje specifikacije, sa dvostruko manjom cijenom od konkurencije. Pozdrav sa nexus 5 using Android 6.0 Marshmallow :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Android je Tito na tržištu! Pogotovo 5.0 Lolipop verzija na kojoj se drastično mogu primjetiti razlike na uštedi baterije (rastećenje procesora) i na brzini zadataka (rasterećenje RAM-a).
Android je Tito za one čije je razmišljanje na nivou vozača golfova.
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: *** / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
Samo iphone
@Dzema jeste ako gledas jeftinije mobitele koji koriste android, uzmi neki koji je u rangu iPhone 6 pa provjeri da li steka, preseravate, iPhone pravi samo visokobudzetne telefone i u tome je stvar. Ne koristim android, koristim windows, ali serete previse s tim iOsom..
Jebo me svak', ovo je trebao biti odgovor na komentar, a ne zaseban komentar hah'
Pa i Windows je za Lagdroid izmislio svijet.
Smeće.
Galaxy S2 je po meni najbolji android telefon svih vremena... Imam ga i dan danas, jos uvijek radi ko sat i realno mozes sa njim raditi 95% stvari koje nude i danasnji android telefoni. Sve ovo poslije je samo pres.eravanje... Onih 5% zbog kojih se trenutno otima trziste realno malo ko i koristi, bude interesantno par mjeseci kad kupis telefon i vise nikad i ne upalis.
moze li ki neko reci zasto na mom androidu na mobilnoj stranici kkllix iskace reklama dole proko stranice. na svim ostalim ovo nemam samo na klixu. centimentar siroka reklama dole preko stranice. nesto ad.....hvala????????
Zato što gledaš pornice
Pornice gledam na laptopu. Za drkanja mi trebaju dvije ruke.
kad se sjetim svog i8910 najveci ekran, prva hd kamera, najbolji display, najbrzi procesor a oni govore o nekom apple-u
a niko ne spominje samsung omnia hd iz 2009 koji je pomeo konkurenciju, sa prvom hd kamerom na svijetu, jest da je bio symbian a apple nije imao ni priblizan hardver ovome kad je izasao
Čuj lika 'jeste da je bio symbian...' pa članak je o androidu...
ovdje na listi je trebao biti i samsung omnia i900, moj prvi touch screen mob :)
aha, my bad, nisam procitao naslov kako treba :)
Jailbreak na androidu: settings>security>unknown sources. Root, cwm ili twrp i raspali, samo nebo je granica. Idealan OS za entuzijaste...
Hahah jailbreak na androidu hahahahahahahahahahahahahaha
Hahahaha šuti ne provaljuj se ! Drugi android hahahahahahaha izbrisati nepotrebne programe hahahahahaha . A to se zove "get root" . I svi se "moraju " rootati ako želiš da to radiš , samo vidim da se neznaš izraziti . Idi malo čitaj pa onda piši oko ovoga . hahahaha jesi NOOB strogi !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Tada je bilo jasno da je Symbianu, BlackBerry OS-u i Windows Phoneu došao kraj" Za prva dva tacno, ali Windows Phone tek počinje svoju eru.
Vidiš da nemaju pojma šta pričaju. Microsoft je nešto kasnije počeo ozbiljnije da se bavi mobilnim uređajima i kad se uzme u obzir to kašnjenje i posvećenost u razvoju u posljednje vrijeme, Google može očekivati snažnu silaznu putanju.
IOs je tata za ovo!
Lagdroid je pravo ime. Pogledaš iOS - sve leti, pogledaš Windows Mobile - sve leti, Blackberry OS - sve leti. Ništa ne šteka kao Lagdroid. Ali ima korisnike na nivou vozača golfova.
Čudna sorta ovi vlasnici iphone-a ! BiH hipsteri i garant slušaju urbanu muziku da budu in .