Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li se ovaj uredaj moze pronaci u BiH i po kojoj cijeni?
Daily Mail su \"naucne\" novine ???? Eke babo... Pa zasto se zovu \"Dnevni Avaz\" na engleskom naravno ??? Zuti prepisuju od zutih.
Kod nekih (tipa mene) pomažu jake tablete protiv bolova, ali prvo što im treba tri sata da počnu djelovati, a onda taj efekat traje pola sata, pa opet počne, a drugo što kad se to spoji sa slabim želucem, dobije se jako puno boli XD Bilo, bilo šta, samo da ne boli :D PS. Neki šupljiraju da kod nekih žena samozadovoljavanje i seks pomažu. Eh, jok.
hahahaha, a jeeeeeeeeeel ? ::D rece Guza
NIsam siguran al elektromagnetsko polje je nesto potpuno drukcije od tens uredjaja. Tens uredjaji takodje smanjuju bolove al nedjeluju elektromagnetno. Pustaju pulsirajuci elektricni impuls male snage ikoj zavarava nervne zavrsetke i na taj nacin otupljuje i ublazava bol. Sportasi koliko znam koriste EMS uredjaje koji su elektro muscule stimulatori i koji izazivaju grcenje misica radi povecanja misicnih performansi.
@ja sam ba meni ne
Ja bi samo promjenio jendo slovo u nazivu ovog aparata umjesto Allay, ja bi stavio Allah !
nebi me cudilo da ovaj proizvod pocne reklamirat jelena jankovic. zato sto je rekla da je zadnji mec izgubila zbog menstruacije @zena jel fakat ni tablete ne mogu ublazit bolove
I suču pite !
prave muslimanke ovo ne nose! one hodaju iza muškarca i trpe bol! hahahhah
ma te bolove nista ne moze ublaziti... sve je to samo marketinska kampanja
konacno :)
kad ef.Ceric bude imao menstrualne bolove, onda ce imat pravo nesto da kaze
Sta kaze ef Ceric za ovo?