Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nastavite ovako huskat raju sa dnevnom dozom politike izbrisat' cu vas majke mi. Nista pametno od vas nisam naucio. Kasnite sa jako bitnim vijestima ili ih nikako ne objavljivate, ali zato su vam naslovne pune tipa "Bakir-Dodik-Covic & Co".
@Lars ti dos'o na klix da nesto naucis? Druze fulio si adresu :) Ovdje se ne uci, ovo je terapija :)
Malo poradite na ovim dezurnim komentatorima sto ispoljavaju neku mrznju prema drugima, nacionalizam, terorizam itd. Banujte prvog onog idiota srbendu drinu jer cim vidim njegov komentar digne mi zivac. I nemojte banovat Sarana naseg pjesnika on je legenda klixa!!!
a ima i dosta hejterskih nickova , nije mi jasno kako uopće može proći kao takav ..... ili nek naprave neki filter za takve nickove ili neka neko od krvi i mesa daje odobrenje za svakog novog člana ......
Potpisujem sve! :)
Ja pravo ne kontam šta će mi aplikacija za portal?! Otvorim stranicu u browseru, pročitam šta me zanima i odoh dalje. Portali prave aplikacije samo da se osjećaju važnijim.
po komentarima zaključih da je ovaj klix najčitaniji u ćenifi...
Nice
Dajte uvedite nam chat da se sprdamo :D
od tih sto hiljada, 99990 je na androidu, i vi stavite ajfon kao sliku.
Ma Admin stavio sliku svog Ajfona da se kurči.... inace fino ti pise da je za OS skinuto 27.000 puta a za android 73.000.
Fakat vrijeme je i da napravite WP aplikaciju... ono smece od prije par godina nije nizasta... siguran sam da u statistikama nemate koliko ljudi sa IE-a pristupa portalu (na WP-u je IE) i siguran sam da ni broj WP telefona nije zanemariv u BiH jer su vise nego povoljni...
Bas tako, pristup preko IE je 10X bolji nego li aplikacija za wp, Pa ono ne vrijedi ni cemu.
Iskreno moram priznati da je aplikacija stvarno dobra, cak sto vise nemam nikakvih zamjerki, sto pak ne mogu reci za sadrzaj koji objavljujete, no svaka cast za aplikaciju jos jednom! Cak sto vise, imam dosta aplikacija e-novina (portala) kako nasih tako i stranih i mogu reci da je klixova aplikacija daleko najbolja! ps: iOS korisnik
100.000 onih koje će klix trovati nacionalnom mržnjom dopuštajući provokativno komentare i nickovi. PA ČESTITAM
Ja vas neću na mobilnom uređaju.. Draži ste mi ovako..
aparat na aparatima 😂
meni je gotiva preko compa...
Al na aplikacija za windows vam je nema dalje! Bolje je izbrišite nego što se ofirate sa onim smećem!
Windows Phone je sam od sebe smeće pa ne možeš očekivati ni da aplikacija bude bolja, uzmi Android ko sav normalan svijet, imao sam dva puta Windows Phone a treći put je mrtav pozz
Izvini a meni se jos nije desilo da mi windows zaledi,sto se ne moze reci za android!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
meni su appovi za portale besmisleni.....posebno ovi domaći, uglavnom loše urađeni pa brate šta će app zar nije lakše staviti bookmark u browseru i jednim klikom si na stranici...ovako app zašteka, hoće-neće....browser hoće uvijek :)
sereš
morao si i ti nekako nastati....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)