Wall Street Journal
0
Steveu Jobsu transplantirana jetra
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je ovaj covjek legenda....stvorio je nesto sto se treba max postovati :D:D:D moje misljenje
Ja mislim da je ovo bila trzisna varka da se otkupe dionice Apla po nizim cijenama od dionicara koji su pozurili da ih prodaju bojeci se da ce firma propasti bez Jobsa. Cinjenica je da je Aple najperspektivnija kompanija u sektoru i da ce u ne tako dalekoj buducnosti postati najveca kompanija na svijetu!
Nije dio teme, Ali on je davno reko da se ne takmici vise sa Microsoftom, i da je Microsoft pobjedio. Ali takodje mi je drag Bill. ipak pomaze dolje negdje po Africi sa svojom organizacijom.
ne pise se \"transplatirana\" nego TRANSPLANTIRANA
Ne umire se kada imate toliko para koliko on... Ali on nije kao neki bogatasi glup i ozbiljan...zelio bi da se oporavi, i nastavi konkurenciju s microsoftom...iako navijam za onog koji meni stavlja kruh na sto...gatesa (zivim u seattlu)
Gotov je on ...