Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj isti ce pokloniti Grasu za 256 god.
Donacija neke oveće selendre iz Rusije :)
ma mi i nov da dobijemo trajao bi dva dana s našim vozacima i narodom
Eh da je nama barem jedan ovakav.....samo sto ga ne bi prepoznali drugi dan
tremu
neznam kako bi se đeparoši snašli vjerovatno imali bi trmu
saznat ćeš kad naučiš pisati ne znam odvojeno :D pozz
Sreča imam tebe ne iz đamije nego imam tebe da ispravljaš pravopis a tek da mi vidiš rukopis e tek onda me ne bii konto opustise tramvaj kreče
Narucio Gras Vakvih 10 Ocekivani Dolazak 1.1.2114 :D
ovdje se ne vidi nista futuristicko. ako ste mislili na dizajn, hebes to, ide isto na tockove ko i onaj iz '62.
Ruski dizajn nikad nije kurcu valjao.
garant bi ti se mati ponosila s tobom i odgojem koji ti je prenijela, da ovo procita. sta ti mislis?
Šta ovo ima s odgojem? Moj odgoj (a vjerujem da ni odgoj većine drugih ljudi) nije obuhvatao nikakvu indoktrinaciju što se tiče mišljenja o ruskom dizajnu, tako da moja mati nema ništa s ovim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Djaba im tramvaj kad ga nema ko kupiti u Rusiji sem mozda Moskve koja je prezaduzena radi metroa. A zamislite kad ovakav super futuristicki tramvaj "prodrnda" ruskim gradovima kroz mega socijalisticka naselja nalik na nasu Zenicu?
...dž...
Joj Sarajevo_sg jesi ti zatucan ko panj. Pa jesi li ti ikada bio u Rusiji nakon raspada SSSR? Tačno je da ima i komunističkih zgrada ali ljudi su ispred Balkana jedno 100 godina. Imaju malo problema sa kriminalom i sirotinjom ali su opet 100 god ispred hem lovom hem kulturom. Ja ne bi imao ništa protiv da počnemo malo ličiti na Rusiju gdje svi narodi i religije imaju jednaka prava.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Ma nemoguće, zar u Rusiji nisu samo oni bijedni, komunistički tramvaji?
Za sad naravno da jesu. Na Ruskim ulicama ne voze jos novi tramvaji. Ukucaj na google-u "Vladivistok tram". Have fun! ;-)
I u Budimpešti su i u Pragu su pa šta? To nije spriječilo Praški GRAS da dva puta zaredom razvali Londonski po tačnosti prijevoza.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
isto sranje drugo pakovanje
...ko se nije vozio u "vašingtoncu" ne zna šta je "trajvan".