U ponudi BH Telecoma
56

Očekuj uzbuđenje u svakom kadru uz Hisense TV QLED 55A7GQ

Hisense TV QLED 55A7GQ
Hisense TV QLED 55A7GQ
Svi znamo da prekidi na ekranu u pogrešnom trenutku mogu u potpunosti promijeniti tok igre. Stopostotna koncentracija i praćenje svakog pokreta su obavezni ukoliko ne želite da gledate ostatak meča sa strane. Međutim, nekada ni to nije dovoljno.

"Lag" nastaje kada vrijeme odziva između unesene komande (na primjer pritiska tastera na džojstiku) i njenog izvršavanja na ekranu bude duže od nekoliko milisekundi. Slika na ekranu se tada ukoči kako bi sačekala izvršavanje komande što dovodi do neprijatnih prekida i kašnjenja slike. Zato je veoma bitno da TV na kome igrate ima što manje vrijeme odziva između komande i akcije.

Upravo zato, ALLM (Auto Low-Latency Mode) kojeg ima novi Hisense UHD (Ultra High Definition) Smart TV automatski uključuje podešavanja za igre, maksimalno smanjujući lag i pružajući fluidno igračko iskustvo. Pored toga, ispunjava sve kriterijume za potpuno uranjanje u svijet video igara – pametan je, pouzdan i lak za podešavanje i kontrolu. Ove funkcije televizora uz Hisense VIDAA Smart napredni operativni sistem, pretvaraju televizor u centar kućne zabave.

Sjajna funkcija je i automatsko podešavanje slike u zavisnosti od scene.

Vještačka inteligencija unutar televizora automatski prepoznaje da li se na ekranu prikazuje sportska utakmica, dokumentarac o prirodi, film ili neka od osam drugih vrsta programa. Zatim se svaki frejm posebno podešava u pozadini kako bi ono što gledate imalo savršene parametre boje, kontrasta i osvjetljenja. Zamislite samo kakvo je to uživanje za čitavu porodicu, bez obzira na tip sadržaja.

Ono što će definitivno doprinijeti vrhunskom igračkom doživljaju je i nevjerovatan raspon boja na Hisense UHD televizorima uz Quantum Dot Colour. Quantum Dot je vrsta nanomaterijala koji predstavljaju remek-djelo tehnologije. Hisense televizori uz pomoć nje mogu da reprodukuju preko milijardu boja na ekranu, uz sve prednosti punog opsega kolorita koji podiže nivo realizma. Sofisticirana optika i tehnologija prikazivanja boja donose širu paletu koja je kao u prirodi.

Ugođaj će upotpuniti i to što Hisense televizori automatski prepoznaju ambijentalno osvjetljenje i prilagođavaju se kako bi se održala optimalna podešavanja kontrasta bez obzira kako se svjetlo oko vas mijenja, nezavisno od toga da li su vam roletne podignute ili spuštene i da li je svjetlost prigušena ili jaka. Samo se udobno smjestite, opustite i pustite da TV radi svoj posao.

Hisense UHD televizori nude niz modela koji podižu TV na potpuno novi nivo. Uz A7GQ uživajte u kristalno čistoj i dinamičnoj slici, zabavite se bez prekida i izađite iz svakog meča kao pobjednik!

Samo u BH Telecomu TV koji igrama daje novu dimenziju pronaći ćete po cijeni već od 33,80KM/mjesečno, uz 5 godina garancije.