Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zid su sagradili lovci sakupljači...uvijek iznova i iznova predavanje magle. Očiti je samo to da je prije zadnjeg ledenog doba na zemlji postojala civilizacija sposobna za graditi složene strukture.
znanstvenici sumnjaju da je služio kao staza za vožnju lovcima.... A kojim su se to vozilima vozili lovci u kamenom dobu?
Procitaj ponovo tekst, jer ocito nisi dovoljno. Ovo sto kazu je TEORIJA (nedokazana pretpostavka), a ne CINJENICA (dokazana pretpostavka). Zid nije sluzio ni za kakvu voznju necim. I ne bi bilo nikakvo cudo da su ga ljudi sagradili, jer su pri kraju zadnjeg ledenog doba Skandinavija, Britsnija i Irska bili jedno kopno sa ostatkom Evrope, kao i Afrika. Otapanjem.glecera je doslo do rasta nivoa mora, a time i razdvajanja kopna.
Meni su ovi naucnici super, da zid je bio za lov sobova, evo ja imam isto teoriju i naucnik sam koji samo hoce da proturi svoju pricu i da ona takva ostane u vjerovanju; zid su sagradili dva brata koja su rodjena u Sloveniji, oba su imali ideju da ostvare zelje svojih djedova i da osvoje sto vecu teritoriju u europi u cilju stvaranja Velike Slovenije i uspjeli su u tome, ali su podijelili Veliku Sloveniju na dva dijela i to sa zidom ispod Baltickog mora
zna se ko je to gradio i ko je najstariji narod na dunjaluku
Zrbi