Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon neke pozitivne vijesti i vrijedne pohvale. Vidite da nismo samo za zvijezde granda, pinka i slicno, kapacitet je tu
@goo88 pojedinci su ti koji cine razliku, daju balans, donose promjene i boljitak. Nikada rulja nije nista ucinila, ako nije bilo nekog pojedinca sa idejom sta i kako raditi.
@goo88 slazem se sa tobom, ja samo kazem kako je historijski bilo, e sad mi smo inace specificni pa slijedimo najgore od nas, a ne najbolje.
Svaka čast!
Hajmo sad neka mi rijese problem u kojem Ahil ne moze preteci kornjacu!
Fantasticno,cestitke ovim mladim genijalcima. U Svedskoj,gdje zivim,skole imaju uzasno lose resultate na Piza testu.Nije trava uvijek zelenija na drugoj strani.Ne bi me iznenadilo da su skole bolje u Bosni,jer se puno vise uci i opsti nivo znanja je veci nego u Svedskoj.
Sramota je zaobići imena škola gdje ova djeca uče.
@ed72 Škole nemaju skoro nikakvog udjela u rezultatima ove djece, već Udruženje matematičara KS koje ih sprema tokom čitave godine!!!
Ovog malog Benjamina vec treci put ovdje citamo, pa dajte to dijete na sve tv kuce! Vidite da mali rastura!
Bilo bi lijepo znati gdje su sada prethodni dobitnici medalja na olimpijadama. I posjetiti ove mlade ljude za, recimo, 4 godine i vidjeti sta se sa njima desava. Da ih pratimo i navijamo za njihove akademske i naucne uspjehe, bez obzira gdje su u tom trenutku.
Svaka čast djeco. Ostanite tamo ako ikako možete.....
CESTITKE!!!
Svejedno....ovi ce radit za nekog babinog polupismenog tokmakamzalizanog,sa bradom i obavezno torbicom i uskim farmerkama....ako ne uteknu u EU
Ali prioritet za uhljebljenje u BH telekom EP i sva javna preduzeća i ustanove imaju magarci lažovi sa papirima iz štamparija sve je tako dok su na vlasti SDA HDZ SNSD SBB kriminalci.
Zar stvarno mislis da ovakvi pametni ljudi, vrsni matematicari, treba da grade karijere u naplatnim firmama poput EP i BHtelekoma.
Bravo :)
Hoće li njih dočekati 20000 poštovalaca??? 😂
Djeci i nastavnicima odmah da se obezbijede adekvatne novčane nagrade i dvojezična (BOS - ENG) priznanja od Ministarstva za pistignute uspjehe! Čestitam!
lijepe i dobre vijesti.bravo! Naša BiH je još jednom potvrdila sve ono što o nama već odavno i novine pišu.Tako se to radi.
samo da jos usred silne birokratije znamo iskoristiti poncijal ovih mladih. ucenicima sve pohvale
Svaka čast!!Bravo djeco draga, puno uspjeha u daljem radu iskreno i od srca vam želim!