Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima sto je iskovan 70 godina prije iskrcavanja. Mogo ga je neko donijet 100 godina poslije
I ja sam kopao po svojoj bašči, ništa nisam našao, Garant su moji koristili kartice..prije otkrića Amerike😂
Ne omalovazavaj svoju bascu. Evo u mom naselju pronadjen rimski novcic iz 3. stoljeca, 1200 godina prije otkrica amerike.
isti ko nas dvičak golub 2 genge
Dolazili su Vikinzi, i Englezi u vise navrata.. jedno je doci u lov, i kolekciju krzna .. a drugo je osvajati kontinent. Ovdje to neki glupani ne mogu shvatiti. New Foundland je po prirodi morski struja prirodna ruta za brodove. Englezi dolazili, ali nisu dugo ostajali jer im se nije isplatilo. Nije to bilo preplovi i eto otkrio si amerku' i uzmi kolko hos!!
Samo jedan od dokaza koliko historija koju ucimo je laz
Cuj iskljucujuci vikinge?? Koga ce mo jos iskljuciti? Zna se da su Vikinzi bili prvi i cak koristili ime Vinland za te dijelove Kanade i SAD:a
Pa cijeli Svijet zna da su Vikinzi Ameriku prvi otkrili i Doplovili do nje a oni su i donijeli taj novac jer su Vladali Britanijom
U mojoj mahali imamo javni wc koji je stariji od otkrića Amerike 🙄🙄🙄🙄 pa se nikad nije objavilo na klix...
Autor članka razmišlja bubrezima.
Vidi se zig kovnice na Topcideru, zna se ko je prvi otkrio Ameriku🤣