Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pronađen 12.000 godina star isklesani Dodik, tobejarabi.
100% srpski konj, nemože biti ništa drugo. 😂😂😂😂😂
Slijepo vjerovanje nauci, evoluciji dokaz temelj za svaki ateizam
Ovo što se frljaju godinama je za RTL kockicu ili Hayatovce, pa konji jedni kamen može biti star toliko godina ali kako znate kad je urezan crtež po kojoj metodi ste to računali?? Nauka i ovi što vjeruju u teoriju evolucije imaju mozak kao i oni majmuni od kojih tvrde da smo postali.
Bolje uslikan nego moj na likovnom. Stare mi
ovake linije diljak prije 12 000 godina sigurno nije mogao napraviti
@Kurbanisanje kao sto sam ja tvoju staru istarlaho pa se rodio ti!
U to vrijeme od tuzle do sarajeva more bilo turizam...bosna otok...
Fun fact: Konj na francuskom se kaže Ševal 😅
pročitaš prve 2 stranice biblije i odmah vidiš koja je to debilana, bog prvo stvorio zemlju pa onda sunce i ostale zvijezde, čoban koji je pisao bibliju valjda je mislio da je puno teže stvoriti svu tu silnu travu za ispašu njegove stoke nego neke sjajne tačkice na nebu, još kasnije piše teško vama kad zvijezde počnu padati na zemlju, moš mislit njegovo shvatanje zvijezda, quran je isto druga debilana, i kad se pojavi ovako nešto hodze i popovi kažu to je samo teorija ;)
@aljo83 Pa smradu jedan zasto bi ova kamena ploca pobijala religiju, jesi li svjestan sta baljezgas?
To je mozda grob Milosa Kobilica, za koga ce se na kraju dokazati da je Francuz.
Ako nije letio nije srpski!!!
Ovo nije konj...Ovo je magarac...
magarac😂.. tako je, šta oni znaju šta je konj.. i ja mislim da je magarac👍