Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da ih vratimo, koja je poenta svega? Možda, da postanemo švedski stol za dinosaure? Bilo bi pametnije i korisnije da dotična i slični rade na pronalasku lijekova za zasad neizlječive bolesti, tada bismo imali stvarnu korist od njihova znanja....
U pravu si, onda farmaceutska industrija ne bi imala što raditi, žalosno ali istinito....
Naravno. Kad god se pojavi članak o nauci, mora da bude ispod njega komentar nekog papka koji nauku nije vidio ni u filmu, ali koji savršeno zna šta bi bilo pametnije i korisnije. Što onda sam ne tražiš lijekove za one bolesti, ako misliš da ono što ostali rade ne valja?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e onda molim lijepo Bruce Lee_a i Josipa Broza hocemo nazad
Igranje Boga :D u pravom smislu rijeci.
a šta je to Dinosaur. 'ocel se to moć jest. ?????
ako to ikada uspiju, kad ovi budu skontali gdje su, sami ce se u frizidere vracati!!! majmunu je jako dugo trebalo da postane covjek, al se jako brzo postidio!!!
Bolje bi vam bilo da nam vratite druga TITA ako je ikako moguce.
Postoji filmska trilogija koja nam u detalje opisuje zasto to nije dobra ideja. A mozda im treba inspiracija za nastavak - "based on true story".
Vratite ih al' na svom teritoriju, slobodno.
Ako je tako dugo trebali bi odmah poceti raditi na zakonima da ne bude ko sa cukama.
ni za milion godina...
Na cemu je ona
what for? ionako bi ih covjek opet unistio.
Sta i da je moguce,jebli ti oni mater!!!
svi se naucnici bore, ili je to samo tako kada se zaklinju da ce biti u sluzbi zdravlja, da se zivot covjeka dovede u sto bolje uslove, sa sto manje bolesti i trajnih posljedica, doticni trose novac za kreiranje hibridinih dinosaurusa, gdje bi ovdje postalo nezamislivo za zivjeti.
Ako se te zivuljke previse nakote po Sarajvu,hocel se smjet tamanit,il ce bit ko sa psima lutalicama?!
kako ba tice kad je sve bilo pobijeno od strane asteroida..samo prezivjeli mrmoti sisavci-nasi pra pra na 1000000 dede i nane