Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska svijetla tačka muslimanskog svijeta
@gooUser484838394855 bila do pojave Erdogana
@gooUser484838394855 Nemoj molim te da mi poredis Tursku sa Islamom.Zivim 40 god sa tom stokom na Zapadu,najlosiji primjer Islama je Turska i Arapi a najbolji smo mi sa Balkana.Turcin bi i baba yebo za novac.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Zapad na aparatima 😅
umjesto da se postavljaju ovakvi rekordi, mi postavljamo rekorde tipa najveca pita na svijetu, najveca porcija cevapa, najveca dzezva.......
Ne možemo mi ništa više, do sljedećih generacija. Agresijom na BiH uništeni su pod milionima granata svi značajniji instituti za razvijanje ovakvih i sličnih stvari.
pa ovo je totalna dominacija Turaka u medicini ,prvo su vlasnici BIONTECH firme iz Njemacke (turski bracni par) izbacili na trziste vakcinu protiv COVID19, i sad ovo ...zanima me sto ce Dodik reci na ovo ,sad ce opet pokusavati progurati neki ruski test na coronu a spasio ga lijek od BIONTECHA a ovcice neka ga slusaju hehe..
Ima li neko pametniji od nas Turaka? 😀
Svugdje ima lopova, ali ovo dostignuće naginje više rahmetli Tesli nego opet nekoj glupoj 'smart'-telefon glupanciji koja je radije zjala da se proda nego pravi miris čistog runskog rublja. Dodik će izmisliti pečenog ovna! Nek mu okače karadžića kad izađe iz bolnice ako uopšte izađe na svojim nogama, za ovnovsku kreativnost i genijalnost. Lopov, slikokradica, da je barem porno slika, čovjek bih rekao digao mu se pa nije mogo susdržati da je ne ukrade.
Mi I Turci. Oni guraju nanotehnologiju na svakom koraku a mi guramo nanoplaće I nano pravdu. Mi i Turci....
Turci ce razviti najbolju vakcinu, poremetiti planove globalistima.
@Kulin Ban -potomak. vec su to uradili, Sahin Ugur i ÖzlemTureci su vlasnici firme BIONTECH iz Mainza ,po Forbesovoj listi teski 5,4 milijarde eura , i njihova vakcina je trenutno najpouzdanija i najprodavanija u svijetu ,u kooperaciji su sa svicarskim Pfizerom ,i vrlo izgledni dobitnici Nobelove nagrade za medicinu..
Sila je Turska postala pod Sultanom.
tko još vjeruje u ovo,..neka klikne crveno,..
ajde sad Bake u Erde po taj test te napuni blagajnu,koji tetralan naslov bez imalo provjere,kao i sve na ovom portalu za ovu nejač od pratitelja,..ako nije ovako sutra je smak svjeta,..ajde još malo hvalite Tursku i sve tursko,..budalaška posla,..
Turska će uskoro imati svoj svemirski program. Živi bili pa vidjeli.
Svaka čast.
Ako je vijest taćna istu reproducirati a ljude i tehnologiju hitno zaštititi od tajnih retrogradnih službi podzemlja.Novac je mutant a čovjek i čast su Božije vrijednosti koje vrijeme provjerava i čisti.
ovo je ektra stvar, ako je tačno
Jel reaguje i na cocacola.? :)
Lažete,ovo je srpski izum. Turci opet kradu od srba,baš su bezobrazni.
@ma zdravo turci su srbi
Dayli sabah .... poludicu xD
@peticaaa ma i nisi nizasta drugo ;)