Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a cim se vrate kuci, loguju pod laznim imenima na klix i rafalno jedni drugima sve po spisku ...
@toh To ko ti, jel?
sto prije te skole zavrsiti, prevesti diplomu i gas za Njemacku, ovamo vam je buducnost
Bravo za omladinu iz Bosne i Hercegovine i na zajednickoj saradnji. Ovo je iredentistima i separatistima pencilin. Oni bi zeljeli fizicki odvojiti narode pogotovo djecu, ali odredjeni projekti, doduse u maloj mjeri, zblizavaju djecu i omladinu. Pitam se kakve nove podjele su moguce u BiH nakon sto jednog dana umru Covic i Dodik i Bakir?
A zašto nigdje na klixu da se hrvatska ustala na noge i veliki protesti u ZG da se obrazovanje poboljša i povećaju plate Ili to nije tema ali jesu prilozi iz Hong Kong Nigerija, Turkmenistan i tako te egzotične Zemlje...da se ne bi vlast naljutila ...
Svaka čast, tako se gradi država. A svaka čast i Vladi KS koja je prepoznala ovaj projekat i podržala ga - nešto što SDA nikada nije uradila!!! Njima nauka i ljudi od znanja smetaju.