Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ELVIS JE ŽIV ! :(
Ja volim galaksije - i na glavu dočekujem padajuće saksije - svi mi kažu "de šta ti je?" - bolje i ja glavom, nego da se sama razbije - i galaksija se šīrī pa se dalje razvije - i prekraŠne boje razvije - na nebeskoj stazi je - opazi je!
u centru te galaksije nebeski narod pravi rakiju i tu je dernek i dan i noc,sve se vrti od derneka
ne smaraj normalnu raju na klixu hvala
@KosacaVukcicAhmet @sanjo87 ah!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni su ljepse slike galaksija street art umjetnika 😊
A booooosnjoooci otvoaraju djamicu
@kebakraba , a djikani i dalje genocidasi....
@kebakraba Zato što su džamije potsticale traženje znanja i to čine i danas. A što tebi smeta džamija?
Galaksija prijeti da osvoji svjet, da osvoji svjet. Zvjedzde vode rat, uskoro se nece znat ni koje kome brat!
“Mi ćemo im pružati dokaze Naše u prostranstvima svemirskim, a i u njima samim, dok im ne bude sasvim jasno da je Kur’an istina. A zar nije dovoljno to što je Gospodar tvoj o svemu obaviješten?”
@Strsco Sta je ovdje dokaz za Allaha a nije za Brahmu ili Thora? Isusa? ili za zakone fizike mozda :) Vjerovatno je jedan od tih dokaza da Allah kaze da sperma izlazi izmedju kicme i rebara...ccc, idi procitaj sta pametno, bas ti je Bog obavjesten...i tvrdio je da sunce kruzi oko zemlje koja je staticna :) Obavjesten je ko i ti...
Cartoon network 🤣
Dokaz?
A teroristi prave rezervne sastave policije...
kako mrzim kre7ene koju kvare normalne vijesti
@Ausfahrt Pa oni i ne znaju da postoje svemirska prostanstva - jer misle da su njihova zemljina gospodarstva - mozak im veličine ko žablja krasta - neko će reći sad: basta basta! Znao sam.. zato evo stao sam