Otkriće njemačkih naučnika
0
'Tekuće drvo' Arboform će zamijeniti plastiku
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma bravo! u medjuvremenu treba izbjegavati drzanje prehrambenih proizvoda u plastici - presuti u staklene tegle, keramik, sta god, samo da nije plastika.
dobri su ovi švabski naučnici! oni kad misle fakat umiju smisliti nešto novo. a naši naučnici naprave projekt proizvodnje elektricne energije iz biomase i projekt se sastoji od toga da se uveze: - agregat koji troši bioulje - već proizvedeno bioulje. i onda projekt propadne jer BH carinici u svojim registrima nemaju stavke \"bioulje\" i zbog toga ne znaju koliku carinu opaliti na taj uvoz, a naučnici se potom žale kako u Bosni ne možeš raditi nauku i istraživanja jer ih država sputava na skroz banalan način. istinit slučaj, bilo na univerzitetu u Tuzli.
Aha znaci nafte ce nestati, a drva nece!?!?!?! Zamislite koliko ce trajati Amazon kada se presaltamo s plastike na ovo cudo
Ja Ja nosim plasticno odelo I plastika je moja hrana Mozda sam plastican i ja Ja Ja sam u svome soliteru Otvoricu ti svoja vrata Da budes isto sto i ja Plastika
moze se i plastika reciklirat, samo sto to kod nas nece biti nikad :P
dok ga svabo ne napravi nece niko
Bravo švabe, uvijek ste mi bili dragi, svaka cast !
ŠVABE SU ZAKON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!