Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako smo malehni...a ko nesto se kofrcimo...
Youtube -> ukucajte: sedam nebesa, ars i kursij.
Bas neki dan sjedim s jaranom iz druge galaksije i kaze da sto vise uzivamo u ovom zivotu jer od sikirancije i brige nema nista. Ja mu kazem da to mozda i nije bas tako fer, a on kaze nije fer da budes los prema sebi, jer si onda los prema svima. Ako ocete dacu vam broj, on radi ko psiholog u mojoj glavi.
Bravo kraljinu, časti pivom druga, vjeruj da je zaslužio! ;)
@momirbulazni Cim prije ga uganjam, ima nekog posla oko nervnih sistema :D
Mi smo samo tu zbog ravnoteže medju zvijezdama
boze koji spekulatori MAJKO MOJA Boze pomozi im
Bas me zanima kako prebrojase ova zrna pijeska na Zemlji 😂😂
Sve to zvuci fino za pijesak sa plaza i pustinja. Sta je s pijeska u moru, rijekama, jezerima i ostalim mjestima za koja i ne znas da ima pijeska. Sta je sa pijeska onako u necijem dvoristu? Jer kad kazes SAV pijesak na svijetu onda valjda to podrazumijeva sve ovo gore. Al kad kazes sav pijesak pustinja i plaza onda je drugo...jer za sav pijesak svijeta nema sanse da postoji izracun.
"13. Kada određene vrste masivnih zvijezda eksplodiraju, njihovo središte postaje neutronska zvijezda. One su toliko guste da bi jedna kašičica materije mogla težiti kao cijeli Mont Everest. Njena rotacija može dostići brzinu od 600 okretaja u sekundi." Prosječan prečnik neutronske zvijezde ima nekih: 20km, obim je 63km. Znači dok sjediš u kafiću na neutronskoj zvijezdi za sekundu pređeš 600 puta 63km odnosno putuješ brzinom od 37800 km/s. Kako sad tu s mirom popit' kafu?
Dje su ateisti pizda im materna
Allahu Ekber!
@issue umire zbog tuđe greške. pa kakve bi logike imalo da su svi prepametni i moralno ispravni?
@BiHer on je zapo u duboku tamu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ah taj veliki prasak. Obicno se praskom mjenja sve ;)
Jao, svemir je bas mrak. Totalno je luckast i otkacen. Definitivno nista ludje od "tog mjesta".
99.99% prazan prostor? Ko nasih ovdje to je 100% ko kad su suplji. Ako se otkloni prazan, ne ostaje nista.
jos veci paradox s kojim ce ljudi (koji sintetizuju saznanja u disciplinu koja se zove nauka) zivjeti je neznanje o slijedećem: sta je bilo prije, od cega je nastao, sta je iza i sta ce biti s njim na kraju (jer sve sto je nastalo ima i kraj)
Osim naravno ako uzmes u obzir vjecnost, onda ova tvoja izjava poprima karakteristike apsurda :D
BiH je ludo mjesto: bezbroj nevjerovatnih činjenica o svijetu u kojem živimo...
"...Kakav speed, kakav ex bolje gandza, onda sex bolje stvaram novi zvuk lakse stvaram novi text relax, smotaj Drugu, prva pukla je k'o keks, yes jedna nije dosta, motaj next, yes easy prolazim kroz citav stress ne uklapam se ja u sav taj mess..."
Otkad nisam vidio sivi ekran...