Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca pa ih vise nema, inace bi se nasla koja budala da ga drzi kao kucnog ljubimca, "dok mu ne dosadi" i onda bi ga pustio na ulicu, jer mu vise nije interesantan i nema cime da ga hrani. a zakonom zasticen, cirkus :) sreca pa izumrijese na vrijeme
Valjda jednog dana bude isto s ljudima. Insallah.
Ko bi ih ovolikacke smjestio u azil .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uvijek ima veci od veceg .
ja nemogu da vjerujem da su ova bica nekad zivjela na ovoj planeti
SF u službi historije.
mislim da je ovo neko sklopio po svom nahođenju, eto samo da njegov bude najveći.
Tri metra .ebote
Silan ko sjajna i ponosna nezavisna država Republika Srpska.
ko ga je pokrio tolikog
Nemoguće, dinosauri nisu nikad postojali to je zapadnaćka izmišljotinja, Ipak ''alah'' u svom ''Saj-Faj romanu'' ih nije spomenuo pa samim time nema ''naučnih dokaza'' da su dinosauri postojali...
kad kazes da je ateista glup,kako ne vjeruje itd..odma skoce i pricaju kako je to vrijedjanje i nametanje vjere..a kad ateisti vrijedjaju vjeru,bilo koju...onda je to ok..slobodno misljenje,izrazavanje..i u tom romanu kako ti kazes..nije spomenut ni krokodil pa sta?? u tom romanu je spomenuto da kisa ne pada,nego se spusta..a to je nauka dokazala devedesetih..
U Ku'ranu takoder pise da su ljudi poslani s neba i da je tako stvorena ljudska rasa sto je notorna laz. Ali, opet... nije zabranjeno zivjet u lazi.
I ovo su žešće gluposti. Pronađu tri košćure i odjednom znaju kakve je boje bio dinosaurus, čime se hranio, odjednom imaju predstavu o tome kakav je izgledao u cijelosti, i mnogo štošta, ko je gledao emisiju "Šetnja sa dinosaurusima" na FTV imao se priliku uvjerit u ovo.
I još da dodam, kako znaju da je lovio ajkule? LOL
Kako glupa dva komentara. Vidi se da si visokoškolovan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne mogu ni zamisliti kako je bio lijep kada ima ovakve dugine kosti.