Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja otisao na vikendicu na Poljinama da gledam ali nisam uspio zbog jakog osvjetljenja MegLamp300x koje sam platio 17800$ da mi ispred vikendice osvjetljava parking prostor za 9 auta i mog McLarena.
Trebao si znati da se u takvim uslovima neće.ništa vidjeti. Bolje da si nazvao Elona Muska i ugovorio let u orbitu oko Zemlje da pratiš događaj sa lica mjesta.
Prelijep prizor, lijpe slike.
Imao sam i ja jednu stidljivu, uljepšala mi je tu noć na Trebeviću.
2dis, DamirEfendc i ja cemo nakon svake veceri SFFa, trosenja i dijeljenja novca narodu da odvedemo liberalne djevojke koje upoznamo na Trebevic da mahmuramo, vodimo ljubav i popravljamo se Moetom, gledamo perzeide...
Stidne ko Dzafke, slabo pricaju
Kod nas su Celibretiy zvijezde politicari Sto ih vise blatite oni sve veci u svojim ocima
Sta li je ovaj fotograf radio u ova doba na ovoj livadi?? Sigurno nije cekao ovaj prizor,hahhaha
mozda je i on stidljiv
Ja predlažem da ih ubuduće zovemo Komšićeve suze radosnice nakon što u desetom mjesecu dobije još četiri godine priliku raditi i gorjeti kao i ove padalice.
Divnoooo
Je li vam klix placa naknadu za nocni rad?
kakve gluposto necete sve objaviti
Ili ti Čovićeve suze.
Emotivno sam ovo podnijeo sve. Povratih paprike
NE GLASATI ZA SDA, KAKVE KISE NAKVE LOVRE, SVE JE TO OD GOSPODARA ARSA VELICANSTVENOG !