Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjerovatno covjek nemoze vise da gleda sta se radi. nemoze se usprotiviti a ne zeli da bude dio toga. bog sami zna sta nas ceka u buducnosti, ali kao sto izgleda, nije dobro
Steta, jer je jedini on koliko-toliko predstavljao racionalni i zdravi razum u najgoroj Americkoj administraciji od postojanja SAD! Tek sada je svijet u krizi pogotovo ako ona Latina Rice preuzme njegovu funkciju! Zalosno i opasno!!!
Vidi svi se razbijezase,znaju da ce uskoro atentat na busa-,pa da ne budu preblizu?Najdalje do godinu bush ce biti ubijen,vec se zna-pa ovi okolo njega bijeze kud koji mili moji.Ovo me podsjeca na cetnike karadzica i mladica i ostalu bagru,razbijezase se pa se kriju ko picke po nekim gudurama.
I ONAKO JE SAMO BIO MARIONETA... NIKO GA NI ZA STA NIJE PITAO, NEGO JE SAMO MORAO DA IZVRSAVA ONO STO MU SE NAREDI... Smrt fasizmu, sloboda narodu!